לוקחים פימו בצבע לחם (מס' 76), מוסיפים לו פימו בצבע חום, בפרופורצייה של חצי
שורה לחם לשמינית שורה חום.

מערבבים,
ומשטחים. למי שי מכונת פסטה, תרדדו על מס' 5, ותקפלו ל-2.

לוקחים
פיתקית, נייר, מה שבא ליד, מסמנים מלבן בגודל הרצוי, וחותכים ממנו את המלבן.

מניחים
על הפימו המרודד וחותכים עם סכין את המלבן.
אני משתמשת בסכיני "שפכטל", זה מאוד
נוח לדברים מסויימים כאלה, הם ארוכים ומדוייקים.


מקלפים
בעדינות את הדף, כדיי שלא יישארו שריטות.

חותכים
מלבן נוסף.

שימו
לב:
לפניי שאתם מתחילים לתת לפימו צורה של ביסקוויט, קחו את הכלי שבו תשתמשו
(קיסם, או כלי שמציירים איתו על ציפורניים), ותתאמנו על פימו לא זקוק כלשהו.

אחריי
כן, אנחנו לוקחים ומתחילים לסמן נקודות בצורה חלשה, איפה שיהיו הפסים
בצדדים.
** טיפ נשלח למנויים :" איך עושים
ביסקוויט סימטרי?" ** 
אחריי
שסימנו, אנחנו מתחילים להטביע את הפסים. שוב, אפשר להשתמש בקיסם, שיפוד, או כלי
שמצייר על ציפורניים (כמוני).

מסמנים
גם על השני.

עכשיו
מתחילים עם החורים.
בכדיי שהם ייצאו הכי סימטריים שאתם יכולים לעשות, כדאי
שתעשו אותם ע"פ הפסים שעשיתם בצדדים.
שימו לב שהחורים אצלי למשל תואמים את צד
שמאל.

ככה
ממשיכים, ומגיעים לתוצאה כזאת:


לאחר
שחיררנו את שני הביסקוויטים, אנחנו לוקחים ורוד (מס' 22), ומשטחים אותו.
לבעלי
מכונת פסטה- תשטחו על מס' 5, ואל תקפלו.
לאחר מכן, תקיחו את המלבן שחתכתם
מקודם, תניחו על השטח המרודד, ותחתכו שוב.

תוצאה
סופית:



אני
מאוד מצטערת על הצבעים, 1 בלילה, התאורה זוועתית :/