Girl's Day - Nothing Lasts Forever
כשגירל'ס דיי עשו את הדביוט שלהן עם 'טילט מיי הד' כולם היו בטוחים שהבנות מועדות לכישלון. השיר היה צורם ונורא וצורם. ונורא.
די שכחתי מהן, למרות שאני די בטוחה שהן הוציאו עוד כמה שירים בין טילט מיי הד לבין הנ"ל- אבל אחרי שיר הדביוט שמעתי רק את הנ"ל והתאהבתי באופן מיידי.
הן עדיין קצת צורמות כאן, כן, אבל הן השתפרו פלאים. מיןאה וסוג'ין עושות עבודה נהדרת.
יודעים מה, בעיקר מיןאה. היא שרה בין 0:30-0:37 וגם 1:25-1:35, ולא הייתי מציינת את זה אלמלא הייתי מודהמת לחלוטין מאיך שהיא משנה את הקול שלה מטונים גבוהים לנמוכים כאילו זה כלום. מבטיחה לכם שזה לא כלום.
והיא גם מחזיקה את האדליב ב2:28 והלאה (בערך עד 2:40) לייב בהופעות שלהן, ואז גם צועקת את ה"נאט'ינג נאט'ינג נאט'ינג נאט'ינג" ארבע פעמים כאילו היא לא אמצה את הגרון שלה הרגע.
וכן, אחרי השיר הזה הן זרקו לעזאזל את הקונספט המדהים ועברו לשירי קיוטסיפייפלאףיאי ש, מה לעשות, מוכרים הרבה יותר טוב בקוריאה- ואני עוד מחכה ליום שבו הן יחזרו לדבר נפלא כזה במקום הצווחות של מיןאה ב'פאנצ'אק פאנצ'אק' וב'האג מי וונאס'.
למרות שפאנצ'אקפאנצ'אק אחלה שיר ואני אוהבת אותו מלאנים