הכרנו בצבא, אתה ישבת על הרצפה, לא זוכרת למה התיישבתי לידך...
אמרת לי שאתה עכשיו עם משקפיים כי פיתחת אלרגיה לעדשות, הראית לי את רישיון הנהיגה - נראית מזעזע
הסרת את המשקפיים ועינייך נפתחו בצורה קריפית למדיי, למרות זאת הנהנתי בראשי ואמרתי "אה-הא"
הבעת בי עניין, עניין רציני, הראשון מזה הרבה זמן, אז זרמתי
היית בדיוק הטעם שלי, בהיר, גבוה, שחיף עם שיער כהה והאמת שדי אהבתי את המשקפיים.
יצאנו לסרט, סרט מצויר וחביב, כאבה לך הבטן מהמוס שאכלת, לי דווקא לא כאבה... ריחמתי עלייך והצד האמהי שלי נכנס לפול גז...
סיימנו את הערב ואמרת שאתה מאוהב בי, זה לא היה הדדי, אבל היית בחור נאה, די חכם ואפילו משעשע -שמחתי שסופסוף מישהו ראוי בעניין שלי.
בדייט השני פגשנו חברים שלך, היה נחמד, כמה חבל שכנראה בגללי גנבו לך את הרדיו מהאוטו. בדרך חזרה שרת לי שירים של ברי סחרוף, הבנתי שאתה באמת שלי.
נתת לי שרשרת שאמא שלך בחרה, החלטתי לשכב איתך, לא זוכרת כלום, חוץ מזה שחשבת שאני בתולה...
אחרי ששכבנו, הפסקת לאהוב אותי, כלומר הפסקתי להיות מעניינת בעינייך, נראה לי שהפכתי לכלי עבורך... הרגשתי את זה ולא עצרתי
סופסוף היה לי חבר ולא התכוונתי לתת לדבר פעוט כמו סקס להרוס לי את זה...
הכי מצחיק זה היה ההכנה שלפני, טקס הסרת המשקפיים ולבישת הקונדום כל זה כשאתה עדיין עם גרביים...
כשהיינו אצלך (רוב הזמן) הייתי קופאת, היית מפעיל את המזגן כי חם לך בטירוף, ואפילו לא חיבקת אותי בשינה.
גם בבית שלי, סירבת שנישן באותה מיטה (כי חם) וישנת בנפרד.
עברתי בסיס, לא שמרת ממש על קשר טלפוני, אבל עדיין נפגשנו בשבתות. זוכרת שקינאתי כי הייתה מישהי אחרת ששמה עלה בשיחות.
בשבת האחרונה שנפגשנו, זיינת את השכל על דת וכדומה, זוכרת שחשבתי שזה הסוף, אפילו לא רציתי שנשכב-וגם אתה לא ממש הבעת עניין.
כשרציתי לחזור הביתה, פיספסתי את האוטובוס האחרון, התקשרתי לאמא, לא חשבתי אפילו להתקשר אלייך שתיקח אותי. אבא אמר לי לקחת מונית והוא ישלם.
הייתי בבסיס שלך למחרת, היית קר ומנוכר, זוכרת שאכלתי ארטיק וחשבתי כמה שאתם דומים, לימים הייתי נוהגת להשוואת אותך לפריג'ידר, כי שניכם גבוהים וקפואים. נסעתי לחברה שלי אחרי, התקשרת אליי, ידעתי שזה צריך להיגמר, אבל סירבתי להוציא מפי את המילים, חיכיתי שתגיד אתה, הצלחת להגיד משהו, הרגשתי הקלה שסופסוף זה נגמר. הייתי עצובה, אבל האמת שכבר היה לי מישהו אחר בראש. בסוף הכל יצא לטובה.
נפגשנו אחרי כמה חודשים, האישלי אמר שאתה נראה חנון - צדק.