Dance With SomeBody I'm Falling In Love With Your Favorite Song |
| 3/2016
פורים מתקרב? פורים תמיד היה אחד החגים האהובים עלי. את חנוכה אהבתי בגלל הסופגניות והחורף והאור. את פסח קצת שנאתי בגלל הנקיונות שהיו לא מיוזמתי, אבל אהבתי בגלל המשפחתיות. ופורים, את פורים תמיד אהבתי.
בפורים תמיד יכולתי להיות מי שאני רוצה להיות בלי מבטים מוזרים אפשר להתפרע, להיות מי שאתה באמת או להיות ההפך הגמור מעצמך. להתחפש. חוץ מבגן שהתחפשתי לאיזה נסיכה או מלכת אסתר לא התחפשתי עוד לדברים ה"רגילים" לבנות. אצלי לא היו נסיכות ומלכות, לא היתה ספק שוטרת ספק חשפנית. אצלי היו נמר, צידת, צידת ערפדים, היפית ועוד כל מיני. ולפעמים סתם התלבשתי איך שבא לי, ובגיל ההתבגרות זה כלל הרבה שחור וסגול.
אז פורים מתקרב כן? כי כרגע לא ממש מרגיש לי ככה, אין לי תכניות, שום מסיבה או נשף תחפושת, ככה זה כשאתה חדש בעיר ואין עם מי ללכת. אז אין תכניות, למרות שאני אשמח, מוזמנים להזמין (נשמע מצחיק מוזמנים להזמין.. )
מה התכניות שלכם? למה אתם מתחפשים?

♥ Topsy Kretts ♥
| |
|