|
קטעים בקטגוריה: .
לקטעים בבלוגים אחרים בקטגוריה זו לחצו .
אני לא ממש. אני לא ממש רואה טלויזיה. זה די בזבוז זמן בעיני. יש לי טלויזיה אבל היא פשוט לא מחוברת לכלום, אם אני רוצה אני מחברת את המחשב ורואה מהאינטרנט.
אז אני לא ממש רואה טלויזיה, אבל כשכן אני בדרך כל מתמכרת לסדרות פשע. כשהייתי בתיכון זה היה CSI הייתי ממש מכורה לסדרה, לכל הגרסאות. עכשיו היא נראית לי די גרועה אבל אני עדיין אוהבת. בכל אופן הסדרות שמדביקות אותי למסך היו ועדיין מחשבות פליליות המנטליסט דקסטר שרלוק (אבל זה כבר נושא אחר) כל אלה וכמובן שעוד הרבה. כל מה שנכנס לז'אנר. ערוץ הוט זון(5), שאין לי. וביס אין לי מושג איזה. אבל גם אין לי.
ברשותכם אלך לבזבז קצת את הזמן עם 'מחשבות פלילות' להנאתי. מוזמנים לשתף מה מדביק אתכם למסך ♥

♥ Topsy Kretts ♥
| |
מה יהיה איתי? דף ריק.
עונה להודעות, מורידה את החתולה מהשידה של הטלויזיה, עושה טלפונים, מנשנשת משהו קטן, מקלחת.
הדף נשאר ריק.
כל יום עולות לי המון מחשבות לראש ואני לא כותבת אותן באותו הרגע, אז אני כועסת על עצמי שאיבדתי את המחשבות והמילים. מעכשיו הפנקס הקטן שקניתי כמתנה ובסוף נשאר אצלי כי כל כך אהבתי - יהיה עלי תמיד!
הדף מתמלא. מתמלא ברשימה סתמית והחלטה קטנה.
♥♥♥
הדירה שלי כבר מתחילה להרגיש כמו בית. יותר מתאים להגיד החדר שלי, דירת חדר בקיבוץ. אתמול פגשתי את השכן שלי, בחור מבוגר מקסים, אמן בנפש. מוכן תמיד לעזור בהכל.
♥♥♥
אלכס עיצבן אותי לפני יומיים. פשוט כי הבנתי כמה שהוא לא מתאים לי. הוא ילד, הוא פשוט ילד, ולא במובן הטוב של המילה. זה לא מה שאני צריכה. אז כבר התחלתי לחשוב על איך להגיד לו שזה לא מתאים לי, אני גרועה בזה, מעדיפה להיות הצד שמקבל את הבשורה מאשר הצד שמבשר. בכל אופן, היום הוא חזר להיות מקסים אז החלטתי לחכות עם זה קצת ולראות מה יהיה. אני עדיין מאמינה שאני צריכה לפרק את זה, אבל ניסיון אחרון, אולי אני אגלה משהו אחר פתאום.
מה יהיה איתי?

♥ Topsy Kretts ♥
| |
חינוך. אולי לא תסכימו איתי, אבל אני מאמינה בטוב. זה בא מהחינוך כנראה, מהחינוך בבית ומאוסף של מקרים וחוויות מרצף הארועים שהוא חיי. לפעמים זה מתסכל, כי אני רוצה שכולם יהיו טובים כמו שאני רוצה להיות, או לפחות שכולם ירצו להיות טובים כמו שאני רוצה להיות. בלי מחשבות רעות, בלי דיבור רע, אפילו לא בצחוק. אני נתקלת באנשים, שהם פשוט לא ככה, קשה לי להבין את זה. איזה סיבה יש לרצות רע? איזה סיבה יש לאחל לאחרים רע? אפילו בצחוק? למילים יש כל כך הרבה משמעות! כל מילה משפיעה, וכל מעשה משפיע..! אני לא רוצה לפגוע באחר, אפילו בטעות, איך יש אנשים שמרשים לעצמם לפגוע ועוד בכוונה?
יש כל כך הרבה אנשים במדינה, יש כל כך הרבה אנשים בעולם. חשבתם פעם איך העולם היה נראה אם כולם היו מאמינים בטוב? נמנעים מהרע, כובשים יצרים. אני לא יודעת איך העולם היה נראה, אם הוא באמת היה טוב יותר או לא. אבל זאת נקודה למחשבה, והדמיון שלי מפותח. והייתי שמחה לראות עולם שבו כל אחד חושב פעם או פעמיים לפני כל מעשה או כל מילה שהוא מוציא מהפה.
אני לא מלאך. ושום דבר בי כנראה לא טהור. אבל אני רוצה רק טוב.

♥ Topsy Kretts ♥
| |
|