לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

טבעונות זה לא למות


כל הדרך בלאכול בלי לפגוע בחי

Avatarכינוי: 

מין: נקבה

תמונה




קוראים אותי

מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ספטמבר 2012    >>
אבגדהוש
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

9/2012

פנקייק טבעוני


 

אז נתחיל במתכון קל וטעים לארוחות בוקר- פנקייק!

 

אחד הדברים האהובים עליי זה פנקייק.

גם טבעונים יכולים לאכול פנקייק רק בשינוי קטקנטן, בלי ביצים ועם חלב סויה.

אז היום הכנתי פנקייקים, ואם אתם קוראים את הפוסט הזה תדעו שהם יצאו ( כמו תמיד) טעימים, וגם אם אתם אוכלי בשר אני ממליצה לכם לנסות להכין את הפנקייק שלכם לפי המתכון הבא:

 



מצרכים-

1 כוס קמח לבן
1 כף סוכר
1 כף אבקת אפייה

1 כף סודה לשתייה
1/2 כפית מלח

1 כפית תמצית וניל
1 *כוס חלב סויה

2 כפות שמן

 

אופן ההכנה-

1. שמים בקערה את כל החומרים היבשים (קמח, סוכר, מלח, אבקת אפייה, סודה לשתייה) ומערבבים.

2. מוסיפים את החומרים הרטובים ( חלב סויה, שמן, תמצית וניל) ומערבבים עד שתצא בלילה דלילה ואורירית.

3.מחממים מחבת טפלון ומורחים שכבה דקה של מרגרינה.

4.יוצקים מהבלילה לתוך המחבת, והופכים לאחר דקה שתיים בערך, כשהקצוות של הפנקייק מזהיבים ומופיעות בועות.

5.אפשר לאכול עם סירופ מייפל או שוקולד וגם קצפת ( טבעונית כן?).

 

* אני השתמשתי בחלב סויה בטעם וניל של אלפרו.

אני חושבת שזה משפר את הטעם פלאים. ניסיתי בעבר עם חלב סויה רגיל וכן יש הבדל מסויים בין הטעם של הפנקייק עם חלב סויה רגיל לבין חלב סויה בטעם וניל.

 





*כן הפנקייקים שאני מכינה קטנים יחסית (: , אבל ככה יש יותר!

 

 

ואם אתם רוצים להכין פנקייקים בלי חלב וביצים ומתעקשים לא להשתמש בחלב סויה, אז המתכון הבא הוא בשבילכם. ניסיתי אותו בעבר, יצא דווקא טעים, אבל אופן ההכנה שלו טיפה מסורבל.

 

מצרכים-

2 כוסות קמח לבן
כף שמרים יבשים
כף שמן
קורט מלח
2 כפות סוכר
כפית תמצית וניל
½1 כוסות מים
½ חבילה אבקת אפיה

 

אופן הכנה-

1.שמים את כל החומרים בקערה ומערבבים, בלי לשים את האבקת אפיה.

2.משאירים חצי שעה להתפחה.

3.מוסיפים את אבקת האפיה, וטיפה מים כדי לגרום לבלילה להיות דלילה יותר.

4.מחממים מחבת טפלון ומורחים שכבה דקה של מרגרינה. יוצקים מהבלילה למחבת. הופכים לאחר בערך דקה שתיים (כאשר קצות הפנקייק מזהיבים ומתחילים לראות בועות).

5.מומלץ לשים סירופ שוקולד מייפל או קצפת ( טבעונית כמובן).

 

 

 

לא כזה קשה וטעים! עכשיו תורכם להכין פנקייקים :)

בתאבון חבר'ס!

נכתב על ידי , 2/9/2012 23:40  
10 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של VEGIRL ב-12/9/2012 21:50



5,535
הבלוג משוייך לקטגוריות: 20 פלוס , ירוקים , בריאות
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לVEGIRL אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על VEGIRL ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)