מוות וכעכים אין כמות. אין איכות. יש נכות! |
| 4/2005
התשובות
זוכרים את הפוסט הקודם שלי? (הייתי מביא לינק, אבל אני עצלן, וחוץ מזה - זה פוסט אחד אחורה! אני חושב שתצליחו למצוא את זה בעצמכם...). אז הנה הדבר לו חיכיתם כולכם - התשובות!
- בן 11: באמצע אורגיית ענק לפתע הפין שלי הפסיק לעמוד ונתפס לי הגב. מה עליי לעשות? יש שיטה עתיקה אך בטוחה כדי לפתור בעיה כזאת: תשתה כוס מים, תעמוד על הראש, תשיר את התקווה שלוש פעמים ברוורס, תמכור את נשמתך לשטן ואת גופך לבדואים תוך כדי זמזום המנגינה מ"גריז", לך לבית המרקחת ותקנה תרופה.
- בן 15: אוננתי בעזרת אורניום. האם זה מסוכן לבריאותי? כן, אידיוט.
- בת 3: איפה אמא? את באמת לא רוצה לדעת...
- בן 52: אני גר עם אמא שלי ומלמד קולנוע בחטיבת ביניים. הייתי רוצה ללמוד על דרכים "גזעיות" למשוך את תשומת ליבה של... מישהי... או מישהו... אני פתוח להצעות. (מחווה למורה שלי לקולנוע בכיתה ט'). טוב, מכיוון שאתה מורה לקולנוע, הייתי מציע לך ללמוד קצת על דברים כאלה מסרטים קלאסיים, כמו למשל "שליחות קטלנית", "שליחות קטלנית 2", אבל בעיקר "דונלד דאק בארץ המתמטיקה".
- בת זונה: אמא שלי זונה. מה לעשות בנדון? להצטרף אליה, כמובן!
- בן 10: אני יודע את פירוש המילה "טוזיג". האם זה יכול לפגוע בתפקוד המיני שלי? כן, לצערי כבר קרו מקרים רבים מספור של... ~טאם טאם טאאאם~ טוזיג. בינתים אין תרופה למחלה הקשה, אבל אל דאגה - מיטב ערסי ישראל עובדים על זה ברגעים אלה ממש.
- בן 15: היי, זה שוב אני. עברתי ללאונן בעזרת מפוחית. האם זה יכול לפגוע בי בדרך כלשהי? כן, אידיוט!
- בת 3.14: אנסו אותי פעמיים וביצעתי מעשים מגונים עם אלפי גברים בשבוע האחרון. האם יקבלו אותי לטכ"מ? (טכ"מ זה בעיקרון מגמת מחשבים). ברור שיקבלו אותך, הרבה מאוד אנשים פרשו מטכ"מ ויש מספיק מקום, אבל יש תנאי קבלה אחד חשוב ביותר שבלעדיו אין לך סיכוי - האם את מוכנה לוותר על כל סיכוי קלוש להליכה ברחוב מבלי לחטוף מכות?
- טכנאי תריסים בן 38: יש לי בעיה בריאותית בבלוטת התריס. האם מגיעה לי כאפה על משחק המילים? כן. מערכת העיתון תספק לך אחת דרך הדואר.
- מורה לשל"ח בן 35: בעקבות סדרה של מעשים מגונים נתקעתי עם מרית באוזן. האם זה יפגע לי בביטוח הרכב? תלוי מהי פוליסת הביטוח שלך - פוליסה רגילה, פוליסה מתקדמת או פוליסת כניסה לגבס - המהדורה המורחבת.
- ברוקולי: אני ירק. מצטער, לזה אין תרופה.
- בן 8: אני רוצה בירעעע, אבל המוכר העומו לא מסכים למכור לי. באיזו סכין להשתמש? למה הכל חייב להיפתר בסכינים? קח אקדח.
- בן 54: אמא שלי הלכה ברחוב ונכנסה לגבס. האם זה קטלני? טוב, אני יודע שזה קשה, אבל אני לא אשקר לך - אתה מפגר.
- בן 10: יש לי גבה מחוברת, והדבר מקשה לי על היציבה התקינה. האם תיתכן אחותי? אחותך היא נושא מורכב ומסובך, ואי אפשר לפרט עליו כאן, אבל אם נסכם את הכל במילה אחת, היא כנראה תהיה - "שבשבת".
- בן 15: שוב אני. עכשיו אני מאונן בעזרת בלנדר. מה המספר של מד"א? הממ... לא זוכר, אבל תמיד אפשר להתקשר ל-144 ולשאול. רגע, מה המספר של 144?
מצטער על הפוסט הצולע, השאלות הרבה יותר מצחיקות מהתשובות. יכול להיות שהמתכונת בטכ"מ שהייתה היום הורידה את רמת ההומור שלי.
| |
|