לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

הבלוג של אילון


"אין כמו עכשיו בשביל לדעת כמה פעם היה טוב" (חבר של עידן עמיאל)

כינוי: 

בן: 49

ICQ: 399273987 

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוגוסט 2005    >>
אבגדהוש
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
8/2005

בחייאת אלאניס, תגנחי קצת פחות.


הנסיעה לארה"ב הולכת וקרבה וההתרגשות גואה בהדרגה. יש לי עוד מיליון סידורים לעשות (קניית מתנות, טרנינג נורמלי, סידורים וכו') ובכל-זאת, ליבי בניו ג'רזי ואנוכי במרתפי עיריית חולון. מבחינתי, יש לי תכנונים מפה ועד להודעה חדשה. שאלוהים רק ייתן לי את הכוח והזמן (נו, וגם כסף) כדי לבצע את הכל. אני באטרף של תכניות ואח שלי (אם אני מכיר אותו טוב מספיק) מן הסתם באטרף של דאגות. במקום לדאוג לשלושת ילדיו האמיתיים הוא צריך לדאוג גם לי. לא יעזרו ההסברים והעובדה שאני בן 30. מבחינתו אני אותו דרדק זהוב תלתלים שהוא צריך לקחת בכל בוקר לגן ולחכות איתו עד שאסתר הגננת תגיע. לא נורא. אני כבר התרגלתי.

לפני כמה חודשים סיפרתי על הדרמה שליוותה את הזמנת הכרטיסים להופעה של הרולינג סטונז ב 15/9. אחת מהבעיות שההופעה הזו יצרה זו אדמיניסטרציה. למי שיושב בחולון ומזמין כרטיסים להופעות, המרחק בין מארלטון (שבה גר אחי) לאיצטדיון של הג'איינטס באיסט ראת'רפורד הוא קצר מאוד. ממש סנטימטר על המפה. למי שגר בניו ג'רזי ומכיר את התנועה שלה קצת יותר טוב, המרחק בין מארלטון לאיסט ראת'רפורד הוא חצי יום עבודה ונסיעה די מבאסת. עמוק בפנים, אני חושב שאח שלי בכלל לא להוט לראות את הסטונז, על אחת כמה וכמה שבשביל התענוג המפוקפק הזה הוא יצטרך לשלם 110$ לפחות. אבל, מה לא עושים בשביל אותו דרדק ממקודם. הילד רוצה סטונז ולפיכך נלך לבקר את הדודים הטובים קית' ומיק. הלילה, נתבשרתי, די במקרה שהופעת החימום של הסטונז תהיה לא אחרת מאלאניס מוריסט. בשבילי מדובר בבשורה מצויינת, על אחת כמה וכמה שהחמצתי את ההופעה של אלאניס בארץ (מה זה החמצתי ? פשוט לא הלכתי). למרות שיש לי כל סיבה להאמין שאח שלי מחזיק בסימפטיה מיוחדת לבחורות קנדיות, אם זכרוני אינו מטעני, הוא לא אוהב את אלאניס. אם היא תתחיל לגנוח (ואני סמוך ובטוח שהיא תגנח את דרכה עד לסטונז) יהיה פחות טוב. 

עד כמה פחות טוב ? בוא רק נגדיר את זה ככה: אם ברולינג סטונז יש לאח שלי עניין מסויים, הרי ששבועיים מאוחר יותר אני מתעתד לסחוב אותו עד בלטימור (שזה אפילו לא קרוב לג'רזי) להופעה של אואזיס. אותם, הוא ממש לא אוהב. עכשיו, מה שחסר לי זה שיתברר שסטינג או פיל קולינס יחממו את אואזיס. במקרה שכזה, עם כל האהבה והדאגה לדרדק הזה שהוא אני, נראה לי שאח שלי ייתן לי ללכת ברגל לבלטימור. 


מוזר ככל שזה ישמע, יש לי יסוד סביר להאמין שבמציאות, הם לא נראים טוב יותר כיום.


תהיי עדינה איתנו, אני צריך טרמפ לבלטימור ב-29 לחודש.

נכתב על ידי , 25/8/2005 05:26   בקטגוריות וכאלה  
14 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של אולה ב-31/8/2005 13:46



הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , תרשו לי להעיר , 30 פלוס
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לאילון אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על אילון ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)