ביום שישי פתחו לי בטארוט. חברה לעבודה, נורא מתחילה בתחום, עדיין נעזרת בספרים, ובעיקר, מלאת כוונות טובות.
אין לי נסיון כל-כך טוב עם טארוט. החברה הקודמת שלי הייתה פותחת בטארוט ובמהלך כל תקופת החיזור הארוכה מדי שהייתה בינינו היא הייתה פותחת לי בטארוט ומגיעה לכל מיני מסקנות על כמה טוב יהיה לנו ביחד. בסופו של דבר הפכנו לזוג והיא הפסיקה לפתוח בטארוט ובסוף גם הפסקנו להיות זוג. לפיכך, בזכרון שלי הטארוט נשארו בעיקר כגורמים לכאבי לב וביצים ולא הרבה מעבר לזה. ובכל-זאת ביום שישי, כטוב לבי בנסקפה, נתתי שיפתחו לי שוב. כשאנשים קרובים פותחים לך בטארוט הם נורא נזהרים. הם לא רוצים להיות אלו שיבשרו לך בשורה שלילית ולפיכך כל קלף שאתה מוציא הוא "קלף טוב". כל מסקנה שאליה הם מגיעים היא "מבשרת טובות" והדבר השלילי ביותר שאתה יכול לשמוע בטארוט זה שהכול יבוא אבל ייקח קצת זמן. כיוון שאף אחד לא רוצה להצטייר כחסר סבלנות או כמי שיוצא נגד דברים מדעיים כל-כך מוכחים כמו הטארוט (Not !!!) הרי שכולם בסוף מרוצים.
ובכל-זאת, כיוון שאני לא רוצה ללעוג למאמצים הכנים שחברתי האהובה לעבודה (אתי מלכתי) השקיעה בי ובקלפים שבחרתי, אני חייב להודות (בחצי פה) שבחלק מהמקרים היא לא לגמרי טעתה: ביום שישי לפני שבועי וחצי, פגשתי (לא במקרה) למשך כמה דקות את אותה חברה קודמת. אחרי אותה פגישה נסעתי למסיבה עם היומן של רון ובדרך דיברנו קצת על המפגש הכפוי הזה ועל איך שהלב כבר לא לדמרי מתרגש מלראות אותה שוב. והנה, שבוע מאוחר יותר, קלפי הטארוט ידעו לספר שלמרות פגישה עם דמות רומנטית מהעבר (הכוונה היא לעבר שלי ולא לדמות עבר רומנטית כמו הדוקטור מספינת האהבה או משהו בסגנון) הלב שלי פנוי לאהבות חדשות ושהשארתי את העבר מאחוריי. זה לא לגמרי נכון אבל זה גם לא לגמרי לא נכון (וגם זה משהו).
בכל מקרה, ולטובת המתעניינים, להלן מסקנות הטארוט מיום שישי האחרון: אני זוכה להערכה בכל מקום שאני מגיע אליו וכנראה שאנשים אוהבים אותי הרבה יותר ממה שאני נותן לעצמי קרדיט, אני צפוי להתקדם בתחום הקריירה אבל זה ידרוש ממני השקעה (אוייש גיוואלד), הלב שלי פנוי לאהבות חדשות וזאת בעקבות אותו מפגש עם האהבה הקודמת (כלומר closure), האהבה החדשה תגיע בסביבות אפריל-מאי מכיוון בלתי צפוי. האלבום (אותו אנחנו מקליטים בעצם ימים אלה) ייזכה להצלחה וזאת למרות הויתורים שנאלצתי לעשות במהלך העבודה עליו (שוב, זה לא לגמרי נכון וזה לא לגמרי לא נכון). הטעות העיקרית של הטארוט ביום שישי הייתה ההערכה לפיה זכיתי להמון תמיכה מהמשפחה שלי במהלך הקלטת האלבום. זה ממש לא נכון. לא זכיתי בכלל לתמיכה ואפילו לא להתעניינות. הדברים היחידיים שעולים על דעתי בכיוון של תמיכה הם זה שאח שלי לימד אותי לנגן בגיל 13-14 ואולי זה שכתראפיה במהלך שעות האולפן הארוכות הייתי כותב לו mail-ים מהאולפן. חוצמזה אני ממש לא מסוגל לחשוב על פרומיל של התעניינות מכיוון משפחת הבלוג של אילון (ואגב, אני לא כועס על זה ולא מקטר. זו סתם עובדה ואפילו לא חשובה במיוחד).
בד בבד עם מסקנות הטארוט קיבלתי מייל ממישהי שראתה את הכרטיס שלי ב Jdate, מה שאומר שהיה שווה להפוך את התמונה שלי לגלויה (ידעתי שה - charming good looks שלי יהממו אותה).
אני לא יודע אם הטארוט נכנסו ל Jdate לאחרונה אבל אולי זה הכיוון הבלתי צפוי שייחלתי לו. יומטוב.