כשרק התחלתי לכתוב דוחות צפייה, לפני למעלה משלוש שנים, החלטתי לכתוב על כל סרט שאראה וכך אוכל לתעד אותם. אחר-כך המשכתי מכוחה של האינרציה ואחר-כך הפסקתי. אבל טרחתי לרשום כל אחד ואחד מהם על-מנת שלא אשכח.
ראיתי את "התרסקות" לפני כמה חודשים. כנראה שלמעלה מחצי שנה. האמת, אני לא כל-כך זוכר את הסרט. אני זוכר שאהבתי אותו. אהבתי מספיק כדי להעביר אותו להורים שלי שיראו גם כן ומספיק על-מנת שאני אכריח את השותפה שלי לראות אותו. "התרסקות" סרט טוב מאוד. בדומה לסרטים שזוכים באוסקר, צפיתי בו באופן הכי ביקורתי שאפשר באמצעים המוגבלים שעומדים לרשותי. אז אולי לא מדובר בקלאסיקה קולנועית אבל בהחלט מדובר בסרט חשוב ומעורר מחשבה.
כמובן שיותר מכל הוא מעורר דיון על דעות קדומות ויחסים בין גזעיים אבל יש בו מעבר לזה. אפשר לקחת אותו למקום הפילוסופי של מקומו של האדם במרחב ואפשר אפילו להרחיק עד להבנת הסרט כמסמל של המארג החברתי שבו כולנו קשורים האחד לאחר באיזושהי צורה. איך שלא יהיה, מאוד נהניתי והסרט מעורר מחשבה. העובדה שלא חשבתי אותה או שחשבתי ושכחתי, לא אמורה להוריד כהוא זה מאיכותו של הסרט. תהנו.
