לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

הבלוג של אילון


"אין כמו עכשיו בשביל לדעת כמה פעם היה טוב" (חבר של עידן עמיאל)

כינוי: 

בן: 49

ICQ: 399273987 

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוקטובר 2008    >>
אבגדהוש
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
10/2008

שנה טובה ומאוחרת (הבלוג בחו"ל)


קוראים יקרים,

 

הבלוג וכותבו נמצאים כבר שבוע בחו"ל, ולמעשה, אני כותב לכם כשמסביבי הכל זה ממפיס. יש לאמריקאים מין סידור מוזר שכזה, המלון נקרא Days inn horn lake Memphis, אבל למעשה הוא נמצא במיסיסיפי. מדינת טנסי (שבה נמצאת ממפיס) אמנם מאוד מאוד קרובה, אבל האוויר שאני נושם, המים שאני שותה (מי שותה מים ??? אני שותה בארה"ב רק ד"ר פפר) והפיצה שאכלתי אתמול בלילה, כולן כולן מיסיסיפי.

אני רואה שהנושא החם הוא "סליחות". אני לא מתכוון להשתמש בבלוג כדי להתנצל בפני כל מי שנפגע ממני בשנה האחרונה. זה לא המקום להתחיל לדבר על כל מי שאני מכיר וכל מי שאני פוגש באופן קבוע. זה גם לא המקום להתחיל לדבר על כל מי שאי מכיר בעולם. ככה זה, כשאתה חווה את החיים דרך משקפיים של סרקזם, סביר שתפגע בדרך בכמה אנשים. אני דווקא מעדיף לחשוב על כל אלו שעשיתי להם טוב במהלך השנה הזו. אני מקווה שבזמן כתיבת המאזנים שם למעלה, מעשיי הטובים ידברו בעד עצמי.

היה חשוב לי להיכנס לבלוג רק כדי שהפוסט שכתבתי על התחת של אשתו של ויקטור לא יהיה האחרון שמופיע בו לתקופה כל כך ארוכה. מחר יסתיים הטיול המשותף והמדהים שלי ושל יאיר ואני אחזור למחשב של אחי ולמקלדת הלועזית. אשתו של ויקטור, כבודה במקומה מונח, ודאי צריכה להתפנות לצורך הכנות לחג או מה-שלא-יהיה. איתה הסליחה והריספקט.

אני חייב לסיים במילה או שתיים על הטיול הזה, במילה אחת: מדהים. בשתיים: מדהים בטירוף. ויוה ניו אורלינס. ויוה מיסיסיפי, אין כמו רוד טריפ לפתיחת השנה.

שתהיה שנה טובה לכולם, לכל הקוראים הקבועים היקרים ולקוקסטא אחותי היקרה (שהצלחתי להזניח לאחרונה, הנה הסליחה הפומבית היחידה לשנת תשס"ח או ט'). בריאות אושר ומעשים טובים לכולם וכולן. תהיו טובים.

 

שלכם, "הבלוג של אילון".

נכתב על ידי , 3/10/2008 13:14   בקטגוריות אני וכאלה, חו"ל וכאלה  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של ניתי ב-12/10/2008 15:09



הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , תרשו לי להעיר , 30 פלוס
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לאילון אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על אילון ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)