מכינים את התחתית והפירורים: מחממים תנור ל-180 מעלות. במעבד מזון עם להב מתכת מעבדים קמח תופח, סוכר וחמאה לתערובת פירורית. מוסיפים חלמונים ומעבדים רק עד לקבלת פירורי בצק לחים. מהדקים כ-2/3 מהפירורים בידיים לתחתית התבנית העגולה, מרופדת בנייר אפייה. את היתרה מהדקים לעובי 1/2 ס"מ על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים להזהבה כ-20 דקות. מצננים לחלוטין. מפוררים את הבצק האפוי (החלק הקטן) לפירורים ושומרים בכלי אטום עד השימוש.
מכינים את מלית הגבינה: במיקסר מקציפים יחד שמנת מתוקה עם סוכר ופודינג עד לקבלת קצפת יציבה. מקפלים פנימה את הגבינות.
מרכיבים ומצננים: כדאי להשתמש בשקף לאפייה להקל על החילוץ – מניחים יריעת שקף בהיקף הפנימי של התבנית. יוצקים את תערובת הגבינה מעל התחתית האפויה ומחליקים. מפזרים מעל את הפירורים ומעבירים בכלי אטום למקרר למשך הלילה, להתייצבות. לפני ההגשה מקפיאים חצי שעה כדי שהעוגה תהיה קרה ביותר. פורסים בסכין טבולה במים רותחים ומגישים.
בתיאבון ♥
מה אפשר לעשות בשבועות?
כמעט בכל חופש מתחיל להיטמאס אז הינה כמה רעיונות שאפשר לעשות בשבועות...
1.לזרוק בלוני מים על העוברים ברחוב
2.לעשות מלחמת מים עם חברים
3.ללכת לבריכה\ים
4.ללכת לקניות עם חברות
5.ללכת לטייל
6.להיות כל היום מול ה-TV\מחשב
וזהוו בערך...
מה כדאי ללבוש לערב חג
יש כל מיני אפשרויוות (האופציה הראשונה היא המעודפת עליי\אני הולכת איתה)
1.שורט ג'ינס גבווה בכל צבע,חולצה לבנה ונעלי בובה שחורות\נעלי עקב שחורות\כל נעל שחורה...
2.שמלה(עדיף לבנה) ונעליים מתאימות(אני ממליצה על נעלי בובה)
3.חולצה לבנה,חצאית גבוהה\רגילה בכל צבע ונעליים שחורות.