לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


בבלוג שלי תמצאו מתכונים עם מחשבה על הבריאות, מבלי להתפשר על הטעם. כמובן שיהיו גם מתכונים של רגעי שחיתות. לכל המתכונים שלי אוסיף ערכים תזונתיים (בתודה לאתר foodsdictionary), מתוך אמונתי שבתזונה נכונה ובריאה הדבר הראשון הוא להיות מודעים למה שנכנס לפה. תהנו!

כינוי: 

בת: 36

תמונה



פרטים נוספים:  אודות הבלוג

קוראים אותי

מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    מאי 2012    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

5/2012

פרלינים מוטבעים (או רגילים) ללא סוכר




 


את הדבר המהמם והכל כך פשוט להכנה הזה לימדה אותי לא מזמן דודה שלי...מאז כבר הספקתי להכין את זה מספר פעמים ואני מצטטת את אחותי: "לא קונים יותר שוקולד מהסופר בבית הזה". אז אני שמחה שלפחות בשוקולד הצלחתי לשכנע את משפחתי שכדאי להכניס לגוף רק דברים איכותיים, ואולי עם הזמן זה יקרה עם סוגי מזון נוספים...זה רק נראה קשה, אבל באמת שזה מאוד פשוט להכנה - ממש כל אחד יכול!


אם רוצים פרלינים מוטבעים עם ציורים אז יש צורך בתבנית שוקולד פוליקרבונט מגנט, שניתן להשיג בחנויות המתמחות, דף טרנספר לשוקולד (שקף לשוקולד) ושפכטל; ואם רוצים פרלינים רגילים אז ניתן להסתפק בתבנית שוקולד מסיליקון ובשפכטל.


 


זה בסך הכל מה שצריך לפרלינים המוטבעים + שפכטל:


ממיסים באן מרי את השוקולד המריר עד להמסה מלאה

בינתיים מכניסים לתבנית המגנטית את השקף

כאשר השוקולד הומס לחלוטין שופכים אותו לתבנית

דואגים שהשוקולד יגיע לכל חלקי התבנית

כדי למלא בשוקולד לבן צריך להפוך את התבנית ולתת לשאריות השוקולד לטפטף

ככה זה צריך להיראות

עכשיו ממיסים את השוקולד הלבן

הוא פחות חלק מהשוקולד המריר, אז מוסיפים כ- 2 כפות מים

שופכים מעל השוקולד המריר


זה יראה ככה

וככה זה יראה אחרי שמנקים את השאריות עם השפכטל, ומכניסים למקפיא


והנה הפרלינים המוכנים


 


ואלו הפרלינים הרגילים:






 


פרלינים מוטבעים (או רגילים) ללא סוכר


 


חומרים:


200 גרם שוקולד מריר איכותי (אני ממליצה לא פחות מ- 70% מוצקי קקאו)


100 גרם שוקולד לבן איכותי


2 כפות מים


 


אופן ההכנה:



1. ממיסים בבן מארי את השוקולד המריר, עד להמסה מלאה.


2. בינתיים מכינים את דף הטרנספר בתוך התבנית, ומניחים את התבנית על נייר אפייה.


3. שופכים את השוקולד לתבנית.


4. ממיסים בבן מארי את השוקולד הלבן עד להמסה מלאה, ובמקרה הצורך מוסיפים 2 כפיות מים ומערבבים היטב (רוב הסיכויים שיהיה צורך).


5. אם רוצים שהשוקולד הלבן יהיה בתור מילוי, הופכים את התבנית שישפכו שאריות השוקולד המריר, מנקים את התבנית עם שפכטל, ושופכים את השוקולד הלבן לתבניות. אם מספיק לנו שהשוקולד הלבן יהיה רק בחלק התחתון של הפרלין ולא בתור מילוי אז אין צורך להפוך את התבנית ופשוט שופכים מעל השוקולד המריר את השוקולד הלבן.


6. מיישרים את השוקולד בעזרת שפכטל (השוקולד הלבן מתערבב בחלק התחתון של הפרלין עם השוקולד המריר וזה בסדר ואפילו יפה), ומוציאים את שאריות השוקולד (חלק מהשוקולד מתבזבז, אך ניתן להשתמש בו לשימושים אחרים).


7. מכניסים את תבנית השוקולד להקפאה לחצי שעה עד שעה והפרלינים מוכנים.


8. בתיאבון :)


 


ערכים תזונתיים למתכון:           



סימון תזונתי עבור מנה\יחיד

אנרגיה 90 קלוריות
חלבונים 1.2 גרם
פחמימות 8.1 גרם
שומנים 5.6 גרם

פורטל תזונה, דיאטה, מתכונים ואוכל
© אנלייזר למתכון
עלולה להיות סטייה בנתונים.

 


לערכים תזונתיים מלאים:

http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/2447


נכתב על ידי , 3/5/2012 22:23   בקטגוריות ללא סוכר, שוקולד, ללא גלוטן  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



7,055
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , בריאות
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות למור בקר אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על מור בקר ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)