לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


Gloom, Beauty And Despair

כינוי: 

בן: 40

ICQ: 155878052 

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
11/2007

unstable



Anberlin - Adelaide


 

ראשית כל.. קפצתי משמחה כשראיתי שהדיסק החדש של Emery הופץ ויצא לאור. לא לקח יותר מיומיים עד שהנחתי את ידי על עותק של התקליט. קצת התאכזבתי, הדיסק השלישי פחות רועש מקודמו, יותר עדין, אבל ללא ספק לא פחות טוב.

 

הקשר המקרטע כנראה הגיע לקיצו.. אני לא יכול להמשיך ככה. הריבים המפגרים על כל שטות, ההערות המפגרות, השטויות שהיא לוקחת ללב, ההצגות שהיא מרימה בשניה.. אם ארצה לראות הצגה אלך לתאטרון הפאקין בימה!!!

יאללה...... למרות שזאת הפעם ה117 שזה נגמר, איכשהו בטח הכל יחזור לקדמותו. לא יודע כמה כח יש לי להמשיך בצורה כזאת. גם כשהכל יכול להיות נפלא למשך כמה ימים, אין סיכוי שזה ימשיך ללא תקלות  ועקיצות מצידה.. ובכן, אני לא יודע למה לצפות.. או איך להמשיך להתנהג. היו הרבה מקרים ופעמים שרציתי להיות לבד ולגמור עם הסיוט הזה, אבל עכשיו, זה נראה מציאותי מתמיד.

 

לגבי הסופש.. מן הסתם גם הפעם כל מה שתכננתי לא יצא לפועל. לא יצאתי כבר חודש.. שואה...

 

שבוע טוב

נכתב על ידי , 4/11/2007 00:06  
3 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של איר ב-6/11/2007 06:30



12,877
הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , 18 עד 21 , משוגעים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לMorbidAngel_ אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על MorbidAngel_ ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)