לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

דינה דיש


האהבה לבישול ולאפיה הפרגון והעדוד מהמשפחה ומהחברים עשו לי חשק לחלוק את האהבה שלי עם אנשים נוספים המתכונים אוסף שהצטבר במשך השנים, חלקם מבית הוריי וחלקם תוצאה של ניסוי ותעיה ממושכים.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוגוסט 2013    >>
אבגדהוש
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031




הוסף מסר

8/2013

עוגת קרם שוקולד



    

 

עוגה נוסטלגית קלה להכנה - נאפתה לכבוד יום הולדת

 

חומרים לתחתית העוגה

 

4 ביצים - להפריד

4 כפות סוכר

3 כפות קקאו

1 כף קמח תופח

 

חומרים לקרם

 

1 שמנת מתוקה

1 אינסטנט פודינג וניל - מחברת אסם

1 כוס חלב

 

חומרים לציפוי שוקולד

 

100 גרם שוקולד מריר

רבע חבילה מרגרינה

4 כפות חלב

 

חומרים להרטבת העוגה -

 

למהול:

 

3 כפות ברנדי

2 כפות מים

 

אופן הכנה

 

בצלחת נפרדת לערבב את הקקאו עם הקמח

להקציף חלבונים לקצף קשה, להוריד את מהירות פעולת המיקסר למינימום ולהוסיף בהדרגה את החלמונים

ולסרוגין את תערובת הקקאו עם הקמח.

לשמן תבנית אפיה עגולה קפיצית מס' 26 , לצקת את התערובת לשטח ולאפות בתנור שחומם מראש 175 מעלות 20 - 25 דקות

לקרר את העוגה להרטיב עם תערובת מים וברנדי

 

להקציף : שמנת מתוקה, אינסטנט וניל וחלב לקצף קשה ולמרוח על העוגה - רצוי מאד להקיף את העוגה בשקף כדי שהקרם יצא יפה ואחיד

[אפשר לקנות שקף ב- "לגעת באוכל" או בחנויות שעוסקות במוצרי אפיה]

להכניס למקרר למשך שעה

להמיס בסיר קטן על סיר עם מים חמים על להבה נמוכה את תערובת השוקולד : חלב, מרגרינה והשוקולד, לצקת מעל העוגה באופן שווה

להכניס למקרר

רצוי להכין עוגה זו יום קודם

נכתב על ידי , 4/8/2013 11:49   בקטגוריות מאפים, עוגות  
3 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




כינוי: 




קוראים אותי
48,266
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , עבודות יצירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDina Dish אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Dina Dish ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)