לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

דינה דיש


האהבה לבישול ולאפיה הפרגון והעדוד מהמשפחה ומהחברים עשו לי חשק לחלוק את האהבה שלי עם אנשים נוספים המתכונים אוסף שהצטבר במשך השנים, חלקם מבית הוריי וחלקם תוצאה של ניסוי ותעיה ממושכים.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    נובמבר 2013    >>
אבגדהוש
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930




הוסף מסר

11/2013

עוגיות קנטוצ'יני עם שקדים





עוגיות קנטוצ'יני במקור מתכון איטלקי - אני קבלתי אותו מקונטיקט מהמחותנת שלנו -
סביר מאד להניח שהגלגול הקודם שלהן מדרום אפריקה


חומרים

2 חצי כוסות (מדידה) קמח לבן + כ- חצי כוס נוספת בעשיית הבצק
שלושת רבעי כוס סוכר
2 כפיות אבקת אפיה
חצי כפית מלח
2 כפיות תמצית וניל
חצי כפית קינמון
1 כפית הל טחון (למי שאוהב)
1 וחצי כוסות שקדים שלמים ולא קלויים
3 ביצים

אופן הכנה

בקערה לשים : 2 כוסות קמח, סוכר, אבקת אפיה, מלח, קינמון, הל, - לערבב ולהוסיף את השקדים

במיקסר - להקציף עם ראש הקצפה את הביצים, תמצית הוניל לקצף אוורירי ולהוסיף בהדרגה את תערובת הקמח

ללוש את בצבק בידיים כ- 2 דקות עד שמתקבלת תערובת אחידה, במידה ודביק מידי להוסיף עוד כ- חצי כוס קמח בהדרגה

לחלק את הבצק ל- 2 חלקים, כל חלק לעצב לצורת באגט - גובה 2.5 ס"מ רוחב 5 ס"מ, אח"כ למעוך מעט עד שמתקבלת צורת "באגט"

בתנור שחומם מראש בטמפרטורה 180 מעלות , לשים את ה"באגט" על נייר אפיה, לאפות 30 דקות

להוציא את ה"באגט" עם נייר האפיה על רשת ולקרר 35 דקות

לאחר שה"באגט" התקרר - לחתוך בעזרת סכין לחם בזווית משופעת לפרוסות/עוגיות ולהניח על גבי נייר אפיה

לאפות שוב בתנור 180 מעלות 25 - 30 דקות - עד שיזהיבו

להוציא מהתנו ולקרר

להכניס לקופסא אטומה


נכתב על ידי , 7/11/2013 15:04   בקטגוריות עוגיות, מנות מהירות הכנה  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




כינוי: 




קוראים אותי
48,266
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , עבודות יצירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDina Dish אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Dina Dish ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)