לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

דינה דיש


האהבה לבישול ולאפיה הפרגון והעדוד מהמשפחה ומהחברים עשו לי חשק לחלוק את האהבה שלי עם אנשים נוספים המתכונים אוסף שהצטבר במשך השנים, חלקם מבית הוריי וחלקם תוצאה של ניסוי ותעיה ממושכים.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ינואר 2014    >>
אבגדהוש
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 




הוסף מסר

1/2014

קונפיטורת דלעת עם נגיעות תפוז ולימון





קונפיטורת דלעת ביתית עם טעם של פעם - קלה ושווה להכינה

חומרים

1 ק"ג דלעת - קלופה וחתוכה לקוביות גודל בינוני
2 לימונים - 1 קלוף וחתוך לקוביות ו- 1 סחוט
1 תפוז קלוף - חתוך לקוביות
גרידת תפוז - מתפוז אחד
גרידת לימון - מלימון אחד
1 ק"ג סוכר
4 תרמילי הל - את הגרעינים
1 מקל קינמון
2 מסמרי ציפורן

אופן הכנה

בסיר גדול לשים את הדלעת, התפוז, הלימון והסוכר
לשים על להבה נמוכה ולערבב כל הזמן
לאחר שעה וחצי להוסיף את גרידת התפוז, גרידת הלימון, גרעיני ההל, מקל הקינמון, הציפורן ומיץ הלימון ולערבב
להמשיך ולבשל כ- חצי שעה נוספת - כדי לבדוק באם הקונפיטורה מוכנה: לקרר צלוחית, לצקת כפית מהקונפיטורה החמה, להפוך
ובמידה והקונפיטורה לא זולגת , אלא נעצרת סימן שהקונפיטורה מוכנה.
הערה חשובה : עדיף לכבות את הלהבה מוקדם ולשים אותה שוב על האש ולתקן מאשר להגזים בבישול שלה כי אז היא נשרפת.

נכתב על ידי , 6/1/2014 13:51   בקטגוריות ריבות /קונפיטורות  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




כינוי: 




קוראים אותי
48,266
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , עבודות יצירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDina Dish אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Dina Dish ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)