עוגת בננות ושוקולד צ'יפס - מתכון מהיר הכנה פרווה ומתאימה לצד קפה/תה החומרים ל- 2 תבניות מוארכות אינגליש קיייק ( 31/12) - לא חד פעמיות במידה ואין להוריד רבע כמות מהחומרים - מדידה - בכוסות מדידה
חומרים
5 ביצים
2 כוסות סוכר
1 ורבע כוסות מיץ תפוזים טבעי גרידת תפוז - מתפוז אחד
1 כוס שמן - קנולה או כל שמן אחר
2 וחצי כוסות קמח תופח
1 כף שטוחה - נס קפה
שלושת רבעי כוס שוקולד צ'יפס + לערבב עם 3 כפות קמח
3 בננות בשלות - מעוכות במזלג
אופן הכנה
בקערית של המיקסר בחלקהמטרפה - לשים את הביצים ובהדרגה לשים את הסוכר, גרידת התפוז, השמן, נס קפה ומיץ התפוזים.
להוריד את מהירות המיקסר ולהוסיף את הקמח , את הבננות ולעצור את פעולת המיקסר. להוסיף את שוקולד הצ'יפס ידני בעזרת המרית
לרפד 2 תבניות עם נייר אפיה ולצקת את התערובת להכניס לתנור שחומם מראש בטמפרטורה 180 מעלות (סה"כ למשך 50 - 60 דקות,) מידי פעם לבדוק ואם צריך באמצע האפייה (לאחר 30 דקות) להוריד את הטמפרטורה ל- 150 מעלות.
כדי לבדוק באם העוגה אפויה מספיק - יש צורך לנעוץ קיסם וצריך שיצא יבש לקרר את העוגה - לפזר אבקת סוכר