לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

דינה דיש


האהבה לבישול ולאפיה הפרגון והעדוד מהמשפחה ומהחברים עשו לי חשק לחלוק את האהבה שלי עם אנשים נוספים המתכונים אוסף שהצטבר במשך השנים, חלקם מבית הוריי וחלקם תוצאה של ניסוי ותעיה ממושכים.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ינואר 2014    >>
אבגדהוש
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 




הוסף מסר

1/2014

עוגת בננות ושוקלד צ'יפס


עוגת בננות ושוקולד צ'יפס - מתכון מהיר הכנה פרווה ומתאימה לצד קפה/תה החומרים ל- 2 תבניות מוארכות אינגליש קיייק ( 31/12) - לא חד פעמיות במידה ואין להוריד רבע כמות מהחומרים - מדידה - בכוסות מדידה

 

חומרים

 

 5 ביצים

2 כוסות סוכר

1 ורבע כוסות מיץ תפוזים טבעי גרידת תפוז - מתפוז אחד

1 כוס שמן - קנולה או כל שמן אחר

 2 וחצי כוסות קמח תופח

1 כף שטוחה - נס קפה

 שלושת רבעי כוס שוקולד צ'יפס + לערבב עם 3 כפות קמח

3 בננות בשלות - מעוכות במזלג

 

אופן הכנה

 

 בקערית של המיקסר בחלקהמטרפה - לשים את הביצים ובהדרגה לשים את הסוכר, גרידת התפוז, השמן, נס קפה ומיץ התפוזים.

להוריד את מהירות המיקסר ולהוסיף את הקמח , את הבננות ולעצור את פעולת המיקסר. להוסיף את שוקולד הצ'יפס ידני בעזרת המרית

לרפד 2 תבניות עם נייר אפיה ולצקת את התערובת להכניס לתנור שחומם מראש בטמפרטורה 180 מעלות (סה"כ למשך 50 - 60 דקות,) מידי פעם לבדוק ואם צריך באמצע האפייה (לאחר 30 דקות) להוריד את הטמפרטורה ל- 150 מעלות.

 כדי לבדוק באם העוגה אפויה מספיק - יש צורך לנעוץ קיסם וצריך שיצא יבש לקרר את העוגה - לפזר אבקת סוכר

נכתב על ידי , 16/1/2014 19:59   בקטגוריות מאפים, מנות מהירות הכנה, עוגות  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




כינוי: 




קוראים אותי
48,266
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , עבודות יצירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDina Dish אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Dina Dish ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)