לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

דינה דיש


האהבה לבישול ולאפיה הפרגון והעדוד מהמשפחה ומהחברים עשו לי חשק לחלוק את האהבה שלי עם אנשים נוספים המתכונים אוסף שהצטבר במשך השנים, חלקם מבית הוריי וחלקם תוצאה של ניסוי ותעיה ממושכים.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    פברואר 2014    >>
אבגדהוש
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728 




הוסף מסר

2/2014

מרק מאש , עדשים ירוקים, בצל ירוק ונענע





מרק מאש עם עדשים, בצל ירוק נענע ותיבול של שום וכמון - מתאים ליום חורפי - ובריא

חומרים

1 וחצי כוסות מש(סוג של קטניות )- מושרה שעתיים
1 וחצי כוסות עדשים ירוקים - מושרים שעתיים
4 בצלים ירוקים - קצוצים
1 כוס נענע - קצוצה
4 שיני שום - קצוצות
1 כפית כורכום
1 כפית צ'ילי גרוס - למי שאוהב חריף
1 וחצי כפיות מלח - גס
2 כפיות כמון
4 כפות שמן

אופן הכנה

בסיר גודל בינוני לשים את המאש, העדשים ולמלא את הסיר בשלושת רבעי מים ולהביא לרתיחה , להנמיך את הלהבה.
לבשל עד שהמאש והעדשים מתרככים.
לתבל במלח, כורכום, צ'ילי ולערבב.
להוסיף את הבצל, הנענע ולבשל עוד דקה.
במחבת - לחמם שמן לצקת את השום הכמון לטגן במשך חצי דקה ולהוריד מהאש. ולצקת על המרק.

לקשט במעט נענע ולהגיש חם.


נכתב על ידי , 3/2/2014 20:48   בקטגוריות מרקים, מנות מהירות הכנה, מנות צמחוניות  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




כינוי: 




קוראים אותי
48,266
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , עבודות יצירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDina Dish אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Dina Dish ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)