לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

דינה דיש


האהבה לבישול ולאפיה הפרגון והעדוד מהמשפחה ומהחברים עשו לי חשק לחלוק את האהבה שלי עם אנשים נוספים המתכונים אוסף שהצטבר במשך השנים, חלקם מבית הוריי וחלקם תוצאה של ניסוי ותעיה ממושכים.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    פברואר 2014    >>
אבגדהוש
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728 




הוסף מסר

2/2014

קדירת כפתאות בשר קישואים פול פטריות ושמיר





תבשיל קדירה עם כופתאות וירקות מרעננים להגיש על מצע אורז לבן/פתיתים/פירה

חומרים לכופתאות

חצי ק"ג בשר בקר טחון (אפשר חזה עוף טחון)
1 בצל בינוני - קצוץ קטן
רבע כוס שמיר - קצוץ
2 שיני שום קצוצות
1 כפית כורכום
חצי כפית פלפל שחור - גרוס
חצי כפית מלח - גס

אופן הכנת הכופתאות

לערבב את כל החומרים
ליצור כופתאות לא גדולות במיוחד
לחמם בסיר 2 כפות שמן, לטגן את הכופתאות על להבה נמוכה,

מידי פעם להפוך עד שתקבלנה צבע זהוב מכל הצדדים
להוציא לצלחת

חומרים לתבשיל

1 שקית פול - סנפרוסט
3 קישואים - גודל בינוני - קלופים ופרוסים
1 סלסלת פטריות שמפניון - לשטוף היטב
חבילת שמיר - קצוצה
4 שיני שום - קצוצות
חצי כפית צ'ילי - גרוס
1 כפית מלח - גס
1 כפית כורכום
4 כוסות מים

אופן הכנת התבשיל

לשים בסיר את הפול, הקישואים, הפטריות השמיר השום והכופתאות המוכנות
לפזר תבלינים באופן שווה: במלח, פלפל, צ'ילי וכורכום
לצקת מעל מים להביא לרתיחה
אפשר לבשל על להבה נמוכה במשך שעה וחצי
אפשר להכניס לתנור לבישול איטי - בטמפרטורה 125 מעלות למשך 4 שעות

נכתב על ידי , 12/2/2014 22:51   בקטגוריות מנות עיקריות, תבשילי קדירה  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




כינוי: 




קוראים אותי
48,266
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , עבודות יצירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDina Dish אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Dina Dish ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)