לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

דינה דיש


האהבה לבישול ולאפיה הפרגון והעדוד מהמשפחה ומהחברים עשו לי חשק לחלוק את האהבה שלי עם אנשים נוספים המתכונים אוסף שהצטבר במשך השנים, חלקם מבית הוריי וחלקם תוצאה של ניסוי ותעיה ממושכים.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ספטמבר 2014    >>
אבגדהוש
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    




הוסף מסר

9/2014

עוגת סברינה חגיגית





סברינה חגיגית - לכבוד יום הולדת - אפשר בגרסת פרווה

חומרים לעוגה

6 בצים בטמפרטורת החדר
7 כפות סוכר
5 כפות קמח
5 כפות סולת
1 כפית אבקת אפיה

אופן הכנת העוגה

בנפרד לערבב: קמח, סולת, אבקת אפיה
להפריד חלבונים מחלמונים
להקציף חלבונים עם הסוכר לקצף קשה
לערבב בנפרד את החלמונים
להוריד את מהירות פעולת המיקסר ולהוסיף את החלמונים בהדרגה
לעצור את פעולה המיקסר ולהוסיף בעזרת מרית ובהדרגה את תערובת הקמח סולת ואבקת אפיה
לרפד תבנית אפיה מס' 26 בנייר אפיה - רק בתחתית
לצקת את תערובת העוגה
לאפות בתנור שחומם מראש 175 מעלות כ- 30 דקות או עד שנועצים קיסם ויוצא יבש


חומרים לסירופ

1 כוס סוכר
1 ורבע כוסות מים
1 כף דבש
חצי בקבוק תמצית אפיה בטעם רום

אופן הכנת הסירופ

להרתיח: מים, סוכר ודבש ובסוף להוסיף את הרום
לקרר 10 דקות ולצקת על העוגה החמה

לקרר את העוגה ולהכניס למקרר למשך שעתיים לפני שמורחים קצפת

חומרים לקצפת

1 שמנת מתוקה (אפשר גם פרווה ויוצא טעים)
6 כפות סוכר
1 כף קפה נמס

אופן הכנת הקצפת

להקציף שמנת עם סוכר לקצף קשה להוסיף קפה נמס

להקיף את העוגה בשקף - כדי לאפשר אחידות והתייצבות העוגה
למרוח על עוגה קרה
להכניס למקרר למשך 3 שעות להתייצבות
לקשט בגרידת תפוז

נכתב על ידי , 1/9/2014 23:28   בקטגוריות עוגות  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




כינוי: 




קוראים אותי
48,266
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , עבודות יצירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDina Dish אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Dina Dish ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)