לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

דינה דיש


האהבה לבישול ולאפיה הפרגון והעדוד מהמשפחה ומהחברים עשו לי חשק לחלוק את האהבה שלי עם אנשים נוספים המתכונים אוסף שהצטבר במשך השנים, חלקם מבית הוריי וחלקם תוצאה של ניסוי ותעיה ממושכים.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוקטובר 2014    >>
אבגדהוש
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 




הוסף מסר

10/2014

סהרונים ממולאים בקונפיטורת אתרוגים





סהרונים ממולאים בקונפיטורת אתרוגים ביתית אפשר למלא בממרח תמרים ואגוזים

פינוק ב- 4מרכיבים


חומרים לבצק


1 חבילת מחמאה

1 חבילת קמח תופח קטנה (350 גרם)
1 מיכל אשל

חומרים למלית

קונפיטורת אתרוגים / לחלופין ממרח אגוזים, קוקוס ואגוזי מלך

אופן הכנה

לפורר את המחמאה עם הקמח ולהוסיף את האשל
ללוש לבצק רך אחיד וחלק
להכניס לשקית ניילון - למקרר למשך שעתיים
לחלק ל- 3 חלקים ולרדד עלים ורצוי שיהיו גדולים, בעזרת סכין לחצות לרבע וליצור שמיניות שהתוצאה תהיה מעין משולשים
למלא במלית, לגלגל ולהניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה
לאפות בתנור שחומם מראש 175 מעלות במשך 15 - 20 דקות
לקרר ולפזר אבקת סוכר
להכניס לכלי אטום

נכתב על ידי , 6/10/2014 19:15   בקטגוריות עוגיות  
3 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




כינוי: 




קוראים אותי
48,266
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , עבודות יצירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDina Dish אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Dina Dish ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)