לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

דינה דיש


האהבה לבישול ולאפיה הפרגון והעדוד מהמשפחה ומהחברים עשו לי חשק לחלוק את האהבה שלי עם אנשים נוספים המתכונים אוסף שהצטבר במשך השנים, חלקם מבית הוריי וחלקם תוצאה של ניסוי ותעיה ממושכים.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוקטובר 2014    >>
אבגדהוש
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 




הוסף מסר

10/2014

קדירת עדשים תפוחי אדמה גזר וקישואים בהשראה ספרדית





תבשיל שנולד בהשראת חוויה של שבוע בריאות בספרד

חומרים

1 בצל גדול - חתוך גדול
2 גזרים גדולים - קלופים וחתוכים קטן
2 קישואים - קלופים וחתוכים קטן
3 תפוחי אדמה גדולים - קלופים וחתוכים גדול
3 שיני שום קצוצות
1 וחצי כוסות עדשים שחורים - מושרים לילה ומבושלים עד ריכוך
שמן קנולה לפי הצורך - לטיגון
תבלינים :
1 כפית מלח גס
1 כפית אבקת מרק עוף
1 כפית צ'ילי גרוס - לא חובה
חצי כפית פלפל שחור - גרוס
2 כפיות בזיליקום יבש

אופן הכנת

במחבת גדול לצקת 2 כפות שמן לחמם מעט ללטגן את תפוחי האדמה לצבע זהוב - ולהוציא
לטגן בצל לצבע זהוב ולהוסיף את הגזר למשך 3 דקות ואחריו את הקישואים ולטגן עוד 3 דקות
להוסיף למחבת בחזרה את התפוחי אדמה , לערבב
להוסיף את העדשים וכוס מים מהבישול שלהם ולערבב
לתבת ולבשל על להבה נמוכה 10  דקות
להגיש חם לצד אורז/קוסקוס

נכתב על ידי , 19/10/2014 20:52   בקטגוריות מנות צמחוניות, תבשילי קדירה  
3 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




כינוי: 




קוראים אותי
48,266
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , עבודות יצירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDina Dish אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Dina Dish ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)