לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

דינה דיש


האהבה לבישול ולאפיה הפרגון והעדוד מהמשפחה ומהחברים עשו לי חשק לחלוק את האהבה שלי עם אנשים נוספים המתכונים אוסף שהצטבר במשך השנים, חלקם מבית הוריי וחלקם תוצאה של ניסוי ותעיה ממושכים.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    דצמבר 2014    >>
אבגדהוש
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   




הוסף מסר

12/2014

ברוסקאטת כובע השרי




הכנת ברוסקאטת כובע השרי, מהירת הכנה, אפשר להכין  מלחמניות ביס - חגיגית ומתאימה לאירוח וגם לצמחונים

חומרים

4 לחמניות
רבע כוס שמן זית
2 כפות זעתר
קורט צ'ילי - למי שאוהב

4 עגבניות שרי

אופן הכנת הברוסקאטה

לעשות בלחמניה מלמעלה ולהשאיר חלק מחובר
להוציא את פנים הלחמניה - החלק הלבן
לערבב : שמן זית, זעתר, צ'ילי ולמרוח בעזרת מברשת את פנים וחוץ הלחמניה
לשים קיסם בין שפת הלחמניה ל"מכסה" - כדי לשמור על צורה ויציבות
להניח בתבנית על נייר אפיה
להכניס לתנור שחומם מראש 175 מעלות למשך 12 דקות
לקרר מעט

חומרים למלית

2 עגבניות אדומות וחזקות - לחתוך כמו לסלט
2 גמבות בצבע כתום - לחתוך כמו לסלט
2 בצלים ירוקים - לחתוך כמו לסלט עם החלק הלבן
6 זיתים מגולענים - חתוכים
חצי בצל סגול - פרוס דק
1 שן שום - כתושה
1 כף שמן זית
1 כף מיץ לימון
רבע כפית מלח

אופן הכנה המלית

לערבב את כל הירקות, הבצל, השום
לתבל רק לקראת ההגשה

רצוי למלא את הלחמניות קרוב להגשה
לקשט בעגבנית שרי בעזרת חתיכת קיסם

לשידרוגים נוספים : אפשר להוסיף אבוקדו, גבינה צפתית וכו'

נכתב על ידי , 29/12/2014 15:33   בקטגוריות מנות מהירות הכנה, מנות צמחוניות, מתאבנים  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




כינוי: 




קוראים אותי
48,266
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , עבודות יצירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDina Dish אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Dina Dish ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)