
קדירת כרוב ניצנים פול פסטה וחזה עוף - עשירה בטעמים, יפה וקלה להכנה
חומרים לכופתאות
חצי ק"ג בשר חזה עוף - טחון
1 תפוח אדמה - מגורד
2 בצלים ירוקים - קצוצים
1 גזר - מגורד
קובית דלעת - מגורדת
חצי בצל סגול - קצוץ קטן
1 ביצה
חצי כוס שמיר - קצוץ
2 שיני שום - קצוצות
1 כפית גארם מסאלה (תבלין הודי רוכשים בחנויות תבלינים)
חצי כפית פלפל שחור - גרוס
חצי כפית צ'ילי - גרוס
חצי כפית מלח - גס
חומרים לתבשיל
1 חבילת כרוב ניצנים - סנפרוסט
חצי שקית פול - סנפרוסט
חצי חבילת פסטה פרפרים - לבשל במים רותחים 10 דקות ולסנן
1 בצל - קצוץ
2 שיני שום קצוצות
חצי כוס שמיר - קצוץ
2 בצלים ירוקים - קצוצים
1 כפית מלח - גס
חצי כפית צ'ילי - גרוס
חצי כפית פלפל שחור
1 כפית אבקת מרק עוף (לא חובה)
אופן הכנת הכופתאות
לערבב את כל החומרים
לקחת בעזרת כף מהתערובת, לגלגל, ולהכניס לתבשיל
אופן הכנת התבשיל
בסיר שטוח וגדול לצקת מעט שמן ולחמם
להוסיף בצל ומעט מהפלפל השחור ומעט מהצ'ילי לטגן לצבע זהוב
לצקת - 5 כוסות מים, פול, כרוב ניצנים , שום שמיר , בצל ירוק ולתבל
לבשל כ - 10 דקות ולהכניס את הכופתאות אחד אחרי השניה בזהירות כדי לא לפצוע אותן
לבשל עוד כ- 15 דקות ולהוסיף את הפסטה לערבב ולאחר דקה להוריד מהאש
הערה: במידה וחסר מים אפשר להוסיף מים בהתאם