לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

דינה דיש


האהבה לבישול ולאפיה הפרגון והעדוד מהמשפחה ומהחברים עשו לי חשק לחלוק את האהבה שלי עם אנשים נוספים המתכונים אוסף שהצטבר במשך השנים, חלקם מבית הוריי וחלקם תוצאה של ניסוי ותעיה ממושכים.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    פברואר 2015    >>
אבגדהוש
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728




הוסף מסר

2/2015

כופתאות טונה סטרקיס ברוטב פיקנטי





מנה פיקנטית ללא מאמץ עם תוצאה מיוחדת בטעם של עוד

חומרים לכופתאות


2 כופסאות טונה סטרקיס - לסנן את השמן

2 תפוח אדמה - מגורדים

1 ביצה
3 כפות גדושות פרורי לחם או מצה

2 בצלים ירוקים - קצוצים

2 פרוסות לימון כבוש - קצוץ (רוכשים במרכולים)

מיץ מחצי לימון
1 כוס נענע קצוצה

3 שיני שום - קצוצות

1 כפית קארי

חצי כפית צ'ילי - גרוס

חצי כפית פלפל שחור - גרוס

1 כפית מלח - גס

חומרים לרוטב


1 בצל - קצוץ
2 עגבניות מגורדות

1 כף רסק עגבניות

1 פרוסת לימון כבוש - קצוץ

2 שיני שום - קצוצות
1 כפית אבקת מרק - פרווה

חצי כפית קארי

חצי כפית צ'ילי

חצי כפית מלח

כ- 2 כוסות מים


אופן הכנת הכופתאות

לערבב את כל החומרים

ליצור כופתאות ולהכניס לרוטב המוכן

אופן הכנת הרוטב - תבשיל

לשים 2 כפות שמן בסיר, לחמם מעט ולהוסיף את הבצל, לטגן לצבע זהוב

להוסיף עגבניות, רסק שום ולימון כבוש ולערבב

להוסיף אבקת מרק, מלח, צ'ילי ומים לערבב ולהביא לרתיחה

לשים את הכופתאות ולבשל כ- 10 דקות על להבה נמוכה

לקשט בנענע קצוצה

להגיש לצד אורז/פתיתים/פירה וכו'



נכתב על ידי , 11/2/2015 18:16   בקטגוריות מנות עיקריות, תבשילי קדירה  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




כינוי: 




קוראים אותי
48,266
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , עבודות יצירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDina Dish אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Dina Dish ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)