לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

דינה דיש


האהבה לבישול ולאפיה הפרגון והעדוד מהמשפחה ומהחברים עשו לי חשק לחלוק את האהבה שלי עם אנשים נוספים המתכונים אוסף שהצטבר במשך השנים, חלקם מבית הוריי וחלקם תוצאה של ניסוי ותעיה ממושכים.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    פברואר 2015    >>
אבגדהוש
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728




הוסף מסר

2/2015

קנוח קלמנטינות עם גלילת שוקולד





קנוח עונתי מרענן ופרווה



חומרים


1 פחית חלב קוקוס

50 גרם קורנפלור

2 וחצי כוסות מיץ קלמנטינות - סחוט טבעי

1 כפית ליקר אמרטו - לא חובה אפשר כל ליקר אחר שיש בבית

7 כפות גדושות סוכר

2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל

גרידת תפוז - מתפוז אחד



אופן הכנה


בקחלת (סיר) לשים מיץ קלמנטינות, סוכר גרידת תפוז - לערבב ולהביא לרתיחה


בנפרד לערבב חלב קוקוס עם קורנפלור שלא יהיו גושים

להוסיף תערובת חלב קוקוס לתערובת המיץ ולערבב כל הזמן עד שהתערובת מסמיכה

לצקת לכוסות הגשה - אפשר גם כוסות חד פעמיים

להכניס למקרר ללילה או מינימום 4 שעות

להגיש עם פלחי קלמנטינה וגלילת שוקולד

אפשר לקשט עם סכריות שוקולד, להזליף סירופ שוקולד


הכנת גלילת שוקולד


1 חבילת שוקולד מריר פרווה של 100 גרם - להמיס על סיר מים חמים (בן מארי)

לצקת מעל מגש מתכת הפוך, לקרר מעט, צריך שהשכבה תהיה דקה אך לא מידי

בעזרת חותכן גבינות ל"גרוף" והשוקולד אמור להתגלגל
להכניס מיד לכלי מרופד נייר אפיה ולמקפיא עד להגשה

נכתב על ידי , 20/2/2015 15:11   בקטגוריות קינוחים  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




כינוי: 




קוראים אותי
48,266
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , עבודות יצירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDina Dish אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Dina Dish ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)