לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

דינה דיש


האהבה לבישול ולאפיה הפרגון והעדוד מהמשפחה ומהחברים עשו לי חשק לחלוק את האהבה שלי עם אנשים נוספים המתכונים אוסף שהצטבר במשך השנים, חלקם מבית הוריי וחלקם תוצאה של ניסוי ותעיה ממושכים.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    פברואר 2015    >>
אבגדהוש
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728




הוסף מסר

2/2015

עוגת טחינה





עוגת טחינה פרווה מהירת הכנה ושווה כל ביס....


חומרים


3 ביצים

1 וחצי כוסות סוכר

1 שקית סוכר וניל

שלושת רבעי כוס שמן

1 כוס מיץ תפוזים - טבעי

2 כוסות קמח

1 שקית אבקת אפיה

שלושת רבעי כוס טחינה - גולמית


חומרים לתחתית ריפוד התבנית


2 כפיות טחינה גולמית

2 כפיות שומשום

2 כפיות סוכר חום


לקישוט ולפוזה - כוכבי אניס


אופן הכנה


בקערה טורפים במטרפה ידנית- בצים, סוכר וסוכר וניל

מוסיפים שמן בהדרגה, תוך טריפה

מוסיפים מיץ תפוזים ומערבבים לתערובת אחידה

מוסיפים קמח + אבקת אפיה ומערבבים לתערובת אחידה

מוסיפים את הטחינה וממשיכים לערבב


משמנים תבנית אפיה קוגלהוף מס' 26 (למי שאין אפשר תבנית קפיצית רגילה או בסיר פלא)

לשמן במחמאה טוב את התבנית בעזרת מברשת

מורחים בעזרת המברשת 2 כפיות טחינה

מפזרים ביד2 כפיותשומשום

מפזרים ביד -2 כפיות סוכר חום

אופים בתנור שחומם מראש 175 מעלות חצי שעה ואח"כ מורידים טמפרטורה ל- 150 עוד כ- 20 דקות

נועצים קיסם שצריך לצאת יבש

מקררים כ- שעה הופכים על צלחת הגשה

מקשטים - בכוכבי אניס - רק לקישוט לא אכילה



נכתב על ידי , 27/2/2015 14:47   בקטגוריות עוגות  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




כינוי: 




קוראים אותי
48,266
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , עבודות יצירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDina Dish אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Dina Dish ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)