לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

דינה דיש


האהבה לבישול ולאפיה הפרגון והעדוד מהמשפחה ומהחברים עשו לי חשק לחלוק את האהבה שלי עם אנשים נוספים המתכונים אוסף שהצטבר במשך השנים, חלקם מבית הוריי וחלקם תוצאה של ניסוי ותעיה ממושכים.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוקטובר 2015    >>
אבגדהוש
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031




הוסף מסר

10/2015

קונפיטורה אגסים נגיעות תפוז בתבול צפורן הל וקנמון





זו עונה שבה האגסים זולים וכיף להכין קונפיטורה מתובלת בהל קנמון ותפוז - ממש כדאי וקל להכין



חומרים


1 ק"ג אגסים - שלמים
1 ק"ג סוכר
4 תרמילי הל - להוציא את הגרעינים
2 מקלות קנמון
רבע כפית ציפורן - טחון
1 תפוז - קלוף וקצוץ קטן

1 לימון - קלוף וקצוץ קטן
גרידות תפוז ולימון

אופן הכנה

בסיר לשים אגסים וסוכר ולבשל על להבה נמוכה עד להמסת הסוכר
להוסיף לימון, תפוז, וגרידות תפוז ולימון
לבשל כשעה וחצי תוך כדי ערבוב תמידי - עד שמתחילות לצאת בועות
להוסיף קנמון, הל, וציפורן לבשל עוד 5 דקות ולהוריד מהאש
לקרר ולהכניס לכלי מעוקר (סטירילי)
טיפ - כדאי ורצוי לכבות את האש מעט קודם, אם לא בטוחים ברמת הסמיכות,

מאשר לבשל את הקונפיטורה יתר על המידה. תמיד אפשר לבשל שוב גם אחרי יום.

נכתב על ידי , 26/10/2015 21:35   בקטגוריות ריבות /קונפיטורות  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




כינוי: 




קוראים אותי
48,266
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , עבודות יצירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDina Dish אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Dina Dish ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)