לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

דינה דיש


האהבה לבישול ולאפיה הפרגון והעדוד מהמשפחה ומהחברים עשו לי חשק לחלוק את האהבה שלי עם אנשים נוספים המתכונים אוסף שהצטבר במשך השנים, חלקם מבית הוריי וחלקם תוצאה של ניסוי ותעיה ממושכים.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    דצמבר 2015    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  




הוסף מסר

12/2015

קונפיטורת הדרים





קונפיטורת הדרים מהירת הכנה ובהחלט יכולה לשדרג ספגניה


חומרים

2 אשכוליות - פרוסות דק דק - עם הקליפה
3 תפוזים - פרוסים - דק דק עם הקליפה
1 לימון - חתוך לקוביות קטנות עם הקליפה
1 ק"ג סוכר
1 מקל קנמון
4 תרמילי הל - עם הקליפה
4 תרמילי הל - רק הגרעינים
קורט צפורן טחון (ממש מעט על קצה הסכין)

אופן הכנה

בסיר גדול לשים את האשכוליות, התפוזים והסוכר על להבה נמוכה
לערבב עד להמסת הסוכר
להוסיף את הלימון ולהמשיך לבשל תוך כדי ערבוב מתמיד
לאחר כ- שעה וחצי, כשהקונפיטורה מוציאה קצף לבן להוסיף את ההל, הקינמון והציפורן
לבשל עוד 5 דקות ולהוריד מהאש
לקרר.

במידה והקונפיטורה דלילה מידי רצוי להחזיר לאש לעוד מספר דקות.

נכתב על ידי , 6/12/2015 20:48   בקטגוריות ריבות /קונפיטורות  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




כינוי: 




קוראים אותי
48,266
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , עבודות יצירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDina Dish אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Dina Dish ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)