לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

דינה דיש


האהבה לבישול ולאפיה הפרגון והעדוד מהמשפחה ומהחברים עשו לי חשק לחלוק את האהבה שלי עם אנשים נוספים המתכונים אוסף שהצטבר במשך השנים, חלקם מבית הוריי וחלקם תוצאה של ניסוי ותעיה ממושכים.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    דצמבר 2015    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  




הוסף מסר

12/2015

עוגיות תמרים שוקולד וגרידת תפוז - פרווה







חומרים

שלושת רבעי כוס מים רותחים
1 וחצי כוסות תמרים יבשים מגולענים וחתיכים קטן
1 כפית אבקת סודה לשתיה

200 גרם מחמאה - בטמפרטורת החדר

1 כוס סוכר לבן
1 כוס סוכר חום - דמררה
4 ביצים
200 גרם שוקולד מריר - פרווה- קצוץ בסכין חדה או מגורר
1 כף אבקת קפה נמס

1 כוס קקאו

1 כוס קמח
חצי כפית אבקת אפיה
1 כפית תמצית וניל
גרידת תפוז - מתפוז אחד

אופן הכנה

בקערה לשים תמרים, מים חמים ואבקת סודה לשתיה - ולערבב עד לריכוך התמרים ולמרקם עיסתי
להוסיף מחמאה ולערבב, עד להמסת המחמאה
להוסיף סוכר לבן וחום ולערבב
להוסיף ביצים ולערבב, להוסיף תמצית וניל וגרידת תפוז
להוסיף קקאו, אבקת קפה נמס, קמח, אבקת אפיה ולערבב
להוסיף שוקולד ולערבב
לרפד תבנית אפיה מלבנית בגודל 39/23 (אפשר מעט גדולה או קטנה יותר)

לשטח את התערובת
לאפות בתנור שחומם מראש 165 מעלות כ 60 דקות, יש צורך לבדוק עם קיסם שהתערובת נאפתה.

לקרר מעט, לחתוך, לפזר אבקת סוכר ולקשט בגרידת תפוז




נכתב על ידי , 17/12/2015 16:22   בקטגוריות עוגיות  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




כינוי: 




קוראים אותי
48,266
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , עבודות יצירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDina Dish אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Dina Dish ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)