לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

דינה דיש


האהבה לבישול ולאפיה הפרגון והעדוד מהמשפחה ומהחברים עשו לי חשק לחלוק את האהבה שלי עם אנשים נוספים המתכונים אוסף שהצטבר במשך השנים, חלקם מבית הוריי וחלקם תוצאה של ניסוי ותעיה ממושכים.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוקטובר 2016    >>
אבגדהוש
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     




הוסף מסר

10/2016

ריזוטו פטריות שמפניון







חומרים

2 כוסות אורז - מיוחד לריזוטו

1 בצל גדול - קצוץ
3 שיני שום - קצוצות קטן
2 אריזות פטריות שמפניון - פרוסות
חצי כוס יין לבן
רבע כוס גבינת פרמז'אן - מגוררת

4 כפות שמן
חצי כפית צ'ילי גרוס
חצי כפית פלפל שחור
1 כפית מלח - גס
5 כוסות מים - חמים רותחים


אופן הכנה

לחמם מעט את השמן ולהוסיף בצל לצבע זהוב, להוסיף שום ולערבב
להוסיף אורז - לערבב ולבשל 3 דקות
להוסיף יין לבן ולבשל עוד 3 דקות
להוסיף פטריות ולטגן תוך ערבוב עוד 3 דקות
להוסיף בהדרגה כל פעם 1 כוס מים רותחים ולערבב
סה"כ זמן הבישול 20 דקות
להוריד מהאש ולהוסיף גבינת פרמז'אן.


נכתב על ידי , 6/10/2016 20:09   בקטגוריות אורז  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




כינוי: 




קוראים אותי
48,266
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , עבודות יצירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDina Dish אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Dina Dish ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)