לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

דינה דיש


האהבה לבישול ולאפיה הפרגון והעדוד מהמשפחה ומהחברים עשו לי חשק לחלוק את האהבה שלי עם אנשים נוספים המתכונים אוסף שהצטבר במשך השנים, חלקם מבית הוריי וחלקם תוצאה של ניסוי ותעיה ממושכים.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    דצמבר 2016    >>
אבגדהוש
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031




הוסף מסר

12/2016

שוקי עוף עם לימון ננסי על מצע שומר ובצל סגול







חומרים

10 שוקיים
1 שומר גדול או שניים קטנים - פרוסים לאורך לפלחים
1 בצל סגול גדול - פרוס לאורך
1 בצל גדול - קצוץ
10 לימונים ננסיים - חצויים
5 שיני שום - קצוצות
1 כפית תבלין גראם מאסלה תבלין הודי (רוכשים בחנויות תבלינים)
חצי כפית פלפל שחור - גרוס
חצי כפית צ'ילי - גרוס
1 כפית מלח - גס (או לפי הטעם)
כ- 1 וחצי כוסות מים
שמן - לטיגון הבצל

אופן הכנה


לחמם 2 כפות שמן ולהוסיף את הבצל הרגיל, לטגן לצבע זהוב עם קורט פלפל שחור
להוסיף את השוקיים ולתבל בגארם מאסלה, צ'ילי ולטגן כאשר מידי פעם להפוך שיתקבל צבע זהוב מכל הכיוונים
להוציא את השוקיים לצלחת
לסדר בסיר את השומר, מעליו את הבצל הסגול ומעל להחזיר את השוקיים
לפזר שום, לתבל במלח, לסדר מעל חצאי לימון ננסי, לצקת מים (קודם כל כוס אחת) ובמידת הצורך להוסיף מים
להביא לרתיחה, להכניס לתחתית התנור בטמפרטורה 125 מעלות למשך כ- 4 שעות.



נכתב על ידי , 3/12/2016 20:29   בקטגוריות תבשילי קדירה, מנות עיקריות  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




כינוי: 




קוראים אותי
48,266
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , עבודות יצירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDina Dish אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Dina Dish ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)