לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

דינה דיש


האהבה לבישול ולאפיה הפרגון והעדוד מהמשפחה ומהחברים עשו לי חשק לחלוק את האהבה שלי עם אנשים נוספים המתכונים אוסף שהצטבר במשך השנים, חלקם מבית הוריי וחלקם תוצאה של ניסוי ותעיה ממושכים.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ינואר 2017    >>
אבגדהוש
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    




הוסף מסר

1/2017

קונפיטורת בטאטות בניחוח כוכבי אניס, הל וקינמון








זאת העונה להכין קונפיטורה בטאטות אקזוטית טעימה ומיוחדת ובכלום עבודה ותוצאה טעימה ויפה

המתכון מקורי - DINA DISH


חומרים


 

800 בטאטא טריות (רצוי מהזן הדק, אך אפשר מהזן הגדול )- לשטוף ולפרוס
800 גרם סוכר
1 לימון לקלף - לחתוך קטן וללא הקליפה הלבנה
גרידת לימון - מלימון אחד
מיץ תפוזים - משני תפוזים
גרידת תפוז - משני תפוזים

5 תרמילי הל - רק הזרעים
3 מקלות קינמון
3 כוכבי אניס
חצי כוס מים מהברז

אופן הכנה

בסיר גדול לשים: בטאטא
סוכר, מים, מיץ תפוזים - לבחוש
לשים על להבה נמוכה
לאחר שהתערובת נמסה להוסיף לימון וגרידות תפוז ולימון ולערבב
לבשל על להבה נמוכה ומידי פעם לבחוש שלא יישרף
לאחר כשעה וחצי ושיוצאים בועות לבנות או לעשות את * "מבחן הצלחת" להוסיף: כוכבי אניס, הל וקינמון

לבשל עוד 10 דקות .

לקרר ולהכניס לצנצנת מעוקרת.


* מבחן הצלחת - לשים במקרר כמה שעות קודם צלחת וכשרוצים לבדוק עם הקונפיטורה מוכנה

יוצקים לצלחת מעט קונפיטורה, ממתינים כמה שניות, מטים את הצלחת והקונפיטורה צריכה להיקרש ולא לנזול.




נכתב על ידי , 22/1/2017 17:10   בקטגוריות ריבות /קונפיטורות  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




כינוי: 




קוראים אותי
48,266
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , עבודות יצירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDina Dish אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Dina Dish ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)