לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

דינה דיש


האהבה לבישול ולאפיה הפרגון והעדוד מהמשפחה ומהחברים עשו לי חשק לחלוק את האהבה שלי עם אנשים נוספים המתכונים אוסף שהצטבר במשך השנים, חלקם מבית הוריי וחלקם תוצאה של ניסוי ותעיה ממושכים.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אפריל 2017    >>
אבגדהוש
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      




הוסף מסר

4/2017

קונפיטורת תפוז ננסי בשילוב לימון ננסי - ובניחוח ורדים









עשיית שוק אצלי זו חוויה - הצבעים הניחוחות ואיתם הרעיונות שבאים... וכך נולדה קונפיטורת תפוז לימון


חומרים
1 ק"ג - תפוז ננסי
כ- 5 לימונים ננסיים
גרידת לימון
חצי לימון - קלוף וחתוך קטן
1 ק"ג סוכר
2 כוסות מי ורדים - חליטת ורדים במים רותחים ולסנן
3 תרמילי הל - מפוצחים עם הקליפה

אופן הכנה

להרתיח במים את התפוזים - ולסנן
לחלוט בנפרד עם 2 כוסות מים רותחים 7 ורדים קטנים יבשים - ולסנן
להוסיף לסיר

להוסיף סוכר ולבשל על להבה נמוכה

ברגע שהסוכר נמס להוסיף את הלימונים הננסיים, לימון חתוך וגרידת לימון

לערבב מידי פעם עד לצמצום הנוזלים- לסיום מוסיפים הל

בודקים סמיכות עם צלוחית קרה מהמקרר - לשים מעט קונפיטורה ולהפוך

הקונפיטורה צריכה לא ליזול.

לקרר ולהכניס לצנצנת מעוקרת


טיפ - במידה והקונפיטורה דלילה מידי אפשר לשוב ולשים על האש ולהסמיך

נכתב על ידי , 13/4/2017 12:43   בקטגוריות ריבות /קונפיטורות  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




כינוי: 




קוראים אותי
48,266
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , עבודות יצירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDina Dish אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Dina Dish ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)