לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

דינה דיש


האהבה לבישול ולאפיה הפרגון והעדוד מהמשפחה ומהחברים עשו לי חשק לחלוק את האהבה שלי עם אנשים נוספים המתכונים אוסף שהצטבר במשך השנים, חלקם מבית הוריי וחלקם תוצאה של ניסוי ותעיה ממושכים.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    מאי 2017    >>
אבגדהוש
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   




הוסף מסר

5/2017

עוגיות לימון קרנצ'יות - פרווה








חומרים - 1


3 כוסות קמח

1 כפית אבקת סודה לשתיה

רבע כפית מלח



חומרים - 2


220 גרם מחמאה - בטמפרטורת החדר
2 כוסות סוכר

2 ביצים

גרידת לימון - מלימון גדול

מיץ לימון - מלימון אחד


אופן הכנה


חומרים מספר 1, לערבב בקערה נפרדת


חומרים מספר 2 - במיקסר בחלק גיטרה

לערבל סוכר ומחמאה - עד לקבלת מרקם חלק

להוסיף בהדרגה 2 ביצים, מיץ לימון וגרידת לימון

להוסיף את תערובת חומרים מספר 1 לתערובת במיקסר - בהדרגה

לרפד תבנית אפיה, ובעזרת כף גלידה לצקת לתוך

התבנית תוך כדי הקפדה על מרווחים גדולים -

בין עוגיה לעוגיה (הן מתפשטות מאד)

לדחוס מעט בעזרת כף , לפזר סוכר

להבריש עם מעט מים ושוב לפזר סוכר

לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות 20 דקות

להוציא, לקרר, לשחרר אותן מהתבנית

ושוב להכניס לתנור 125 מעלות 30 - 40 דקות עד שהן מתייבשות

לקרר שוב ולהכניס לכלי סגור



נכתב על ידי , 7/5/2017 15:55   בקטגוריות עוגיות  
5 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




כינוי: 




קוראים אותי
48,266
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , עבודות יצירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDina Dish אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Dina Dish ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)