לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

דינה דיש


האהבה לבישול ולאפיה הפרגון והעדוד מהמשפחה ומהחברים עשו לי חשק לחלוק את האהבה שלי עם אנשים נוספים המתכונים אוסף שהצטבר במשך השנים, חלקם מבית הוריי וחלקם תוצאה של ניסוי ותעיה ממושכים.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יולי 2017    >>
אבגדהוש
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     




הוסף מסר

7/2017

עוגיות קנטונצ'יני שקדים וג'ינג'ר בניחוח הל וקנמון








חומרים

חצי כוס שקדים - קצוצים גס
חצי כוס ג'ינג'ר מסוכר - קצוץ קטן
2 וחצי כוסות קמח תופח
1 ושליש כוסות אבקת סוכר - או סוכר לבן רגיל
3 ביצים
חצי כפית תבלין ג'ינג'ר
1 כפית הל טחון - למי שאוהב
1 כפית קינמון

אופן הכנה

בקערה לערבב שקדים עם קמח
להוסיף : ג'ינג'ר ולערבב בעדינות
להוסיף סוכר ותבלינים ולערבב
להוסיף ביצים לערבב וללוש בעזרת הידיים כמו בצק
לעשות מעין גלילה ולשטח, להניח על נייר אפיה
להכניס לתנורשחומם מראש 180 מעלות 30 דקות
להוציא מהתנור, לקרר

לפרוס בעזרת סכין גדולה וחדה ולשים בתבנית,
להחזיר לתנור ולאפות בטמפרטורה 135 מעלות 15 דקות
אפשר לאפות בטמפרטורה נמוכה עוד יותר - ויותר זמן כדי ליבש מה שיותר את העוגיות

לקרר ולהכניס לקופסא .

נכתב על ידי , 11/7/2017 05:44  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




כינוי: 




קוראים אותי
48,266
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , עבודות יצירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDina Dish אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Dina Dish ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)