
קונפיטורת קיווי בשילוב תפוז לימון - המון ויטמין סי - עונתי ומחסן
חומרים
1 ק"ג קיווי - קלוף ופרוס
1 תפוז - קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 לימון קטן - קלוף וחתוך לקוביות קטנות
גרידת לימון - מלימון אחד
גרידת תפוז - מתפוז אחד
1 ק"ג סכר
4 תרמילי הל - רק הגרעינים
אופן הכנה
בסיר על להבה נמוכה :לשים קיווי, תפוז , לימון וסוכר - לערבב ולבשל כשעה
להוסיף גרידת תפוז, גרידת לימון וגרעיני הל לערבב ולבשל עוד כ- 30 דקות
כאשר כל הזמן מערבבים
בודקים עם הקונפיטורה מוכנה ברגע שרואים בועות
טיפ: עדיף לכבות את הלהבה כשהקונפיטורה לא ממש מוכנה (כי אפשר לתקן) מאשר לבשל יותר מידי - שזה מאוחר מידי