לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

דינה דיש


האהבה לבישול ולאפיה הפרגון והעדוד מהמשפחה ומהחברים עשו לי חשק לחלוק את האהבה שלי עם אנשים נוספים המתכונים אוסף שהצטבר במשך השנים, חלקם מבית הוריי וחלקם תוצאה של ניסוי ותעיה ממושכים.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    מאי 2016    >>
אבגדהוש
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    




הוסף מסר

5/2016

לאזניה פיקנטית עם רוזמרין ונענע






חומרים


400 גרם אטריות רחבות

200 גרם גבינה מגוררת

200 גרם גבינה צהובה - פרוסות (אפשר עמק)


חומרים לתערובת קוטג'


2 מיכלי קוטג'

חצי מיכל שמנת חמוצה

2 ביצים

כוס נענע קצוצה

קמצוץ רוזמרין - קצוץ קטן

קורט מלח


תערובת רסק


2 כפות גדושות רסק עגבניות

1 עגבניה - מגוררת

1 כפית אורגנו יבש

חצי כפית צ'ילי גרוס (למי שאוהב חריף)

רבע כפית מלח גס

חצי כוס מים

3 שיני שום קצוץ


אופן ההכנה


להרתיח מים עם 1 כף שמן ולבשל אטריות כ- 8 דקות ולסנן

בקערה - קוטג', שמנת, ביצים, נענע, רוזמרין ותבלינים ולערבב

בקערה נפרדת - רסק עגבניות, עגבניות מגוררות, שום, צ'ילי ומים - לערבב

בתבנית מלבנית:

לרפד בנייר אפיה

לשים חצי כמות אטריות, מעל חצי מכמות תערובת גבינת הקוטג', מעל את פרוסות הגבינה לסדר

פעולה זו חוזרת שוב (פרט לפרוסות הגבניה)

לסיום מפזרים גבינה מגוררת

להכניס לתנור שחומם מראש 175 מעלות למשך כשעה פלוס מינוס

להגיש חם

נכתב על ידי , 25/5/2016 14:33   בקטגוריות מנות חלביות, מנות צמחוניות, מנות ראשונות  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 





כינוי: 




קוראים אותי
48,266
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , עבודות יצירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDina Dish אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Dina Dish ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)