לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

דינה דיש


האהבה לבישול ולאפיה הפרגון והעדוד מהמשפחה ומהחברים עשו לי חשק לחלוק את האהבה שלי עם אנשים נוספים המתכונים אוסף שהצטבר במשך השנים, חלקם מבית הוריי וחלקם תוצאה של ניסוי ותעיה ממושכים.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יולי 2016    >>
אבגדהוש
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      




הוסף מסר

7/2016

דלעת ערמונים - ממולאת בבשר אורז שום זותא לבנה ונענע








דלעת ערמונים ממולאת באורז בשר - מוגשת כמנה עיקרית או מנת ביניים




כ- 7 - 8 דלעות ערמונים או לחלופין פלפלים צבעוניים


חומרים למלית


1 כוס אורז - שטוף ומושרה
250 גרם בשר בקר - טחון (אפשר עם בשר עוף)
4 שיני שום - כתושות
2 כפות רסק עגבניות
2 עגבניות - מגורדות
רבע כוס נענע - קצוצה
רבע כפית פלפל שחור
רבע כפית צ'ילי גרוס
1 כפית סוכר
קמצוץ מלח לימון
1 ורבע כפית מלח גס - או לפי הטעם
1 כפית זותא לבנה יבשה
5 כפות שמן

חומרים לרוטב

כ- 3 כוסות מים
1 כפית מלח גס
רבע כפית צ'ילי גרוס
1 כפית סוכר
קמצוץ מלח לימון
רבע כפית פלפל שחור
רבע כפית זותא לבנה יבשה
5 כפות שמן
אופן הכנת הרוטב
לערבב את כל החומרים

אופן הכנת המלית
לערבב את כל חומרים המלית

אופן הכנת דלעת הערמונים

לחתוך בסכין בעדינות את החלק העליון (כמו בתמונה), להוציא את הפנים בעזרת כפית פריזאית
למלא במלית
לסדר בסיר (ללא ה"מכסים")
לצקת מעל את תערובת הרוטב ולהחזיר את ה"מכסים"
לשים על להבה גבוה עד לרתיחה, להנמיך את הלהבה ולבשל עד להתאדות שלושת רבעי הנוזלים
להכניס לתנור בטמפרטורה נמוכה 125 מעלות למשך 2 - 3 או כמה זמן שרוצים
חשוב מידי פעם לבדוק שהנוזלים לא התייבשו
להגיש חם.

נכתב על ידי , 27/7/2016 19:32   בקטגוריות מנות עיקריות, ממולאים  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 





כינוי: 




קוראים אותי
48,266
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , עבודות יצירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDina Dish אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Dina Dish ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)