יודעים מה בא לי? בא לי שמישהו ינשק אותי. לא הנשיקות האלה הקטנות בשביל לסמן ווי על משבצת הפור פליי, אלא נשיקה אמיתית עם להט. מהנשיקות האלה שמשאירות את השפתיים קצת נפוחות ועם טעם של מישהו אחר בלשון. נשיקה שתגרום לפנים שלי להסמיק, לדופק שלי לעלות ותתן לי את התחושה העילאית הזאת שאף סם לא יכול לחקות. בקיצור, נשיקה אורגזמית.
אני רוצה שמישהו יצמיד אתוי לקיר ויתפוס את שתי הידיים שלי מעל הראש, שישחק לי עם הלשון ויחקור את הגוף שלי עם היד הפנויה. מישהו שידע מה הוא עושה, מאהב רציני שכל הרצון שלו הוא שאהנה מהנשיקה הזאת. בחור כזה שיודע מה אני אוהבת, את כל הנקודות שצריכות נשיקה ואת אלה מעדיפות נשיכה או ליקוק. אני רוצה שילקק לי את התנוך וילחש לי שהוא רוצה אותי, רק אותי, כאן ועכשיו. שינשך לי את הצוואר וינשוף אויר חם בשקע של הכתף. אני רוצה להרגיש אותו מתקשה צמוד לבטן שלי ולדעת שזה בזכותי, לקבל ליטופים מהיד שלו מתחת לחולצה שלי.
נשיקה כזאת, אוחחח נשיקה כזאת, תגרום ללחלוחית בתחתונים ורצון לכרוך את הרגליים שלי סביבו ולהיות איתו. כאן ועכשיו, אולי אפילו לנצח.
המשך יום טוב ומגרה יקיריי! אל תשכחו אמצעי מניעה.