לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

במטבח של נדיה

זהו החלטתי, אחרי הרבה חיזוקים ושיכנועים של חברות וחברים ... גם אני כאן... רוצה לשתף אותכם במתכונים שלי בחוויותי הקולינריות ובעוד נושאים. אז בואו והצטרפו למטבח שלי, יהייה כף טעים, מלהיב וגם שמח.

Avatarכינוי:  נדיה היבא

מין: נקבה




הבלוגים הקבועים שלי
קוראים אותי

מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יוני 2012    >>
אבגדהוש
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

6/2012

מרק תימני עם עוף ותפוחי אדמה


מצרכים




 6-8 כוסות מים בסיר גבוהה להכנת מרק רותחים


כרעיים, שוקיים – כמספר הסועדים


תפוחי אדמה קטנים עם קליפתם, שטופים היטב – לפי מספר הסועדים


1 בצל בינוני מגורד על פומפייה


1 חופן כוסברה קצוצה


1 חופן סלרי קצוץ – עלים וגבעולים


2 כפו של חוואייג' של מרק


1 כפית כמון


1 כפית פפריקה מתוקה (לאוהבי החריף אפשרו להחליף בפפריקה חריפה)


מלח לפי הטעם




 הוראות הכנה – לעבודה




בסיר להרתיח מים. כשהמים רותחים להוסיף את חלקי העוף ולהביא לרתיחה נוספת.


לנקות היטב את כל הקצף הלבן שנוצר וצף על פני המים.



מוסיפים: בצל מגורד, תפוחי אדמה, מלח, חוואייג' , ואת הפפריקה. טועמים ומתקנים תיבול.



מבשלים כחצי שעה. מוסיפים את הסלרי והכוסברה וממשיכים לבשל עוד כ-10 דקות.



 



בתיאבון.





נכתב על ידי נדיה היבא , 17/6/2012 14:09   בקטגוריות מרקים  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של triumph ב-17/6/2012 14:11
 



פריטטת ירקות - להיט השבוע


חיבוק של הסוררתסטנדרטי


מצרכים


 

2 תפוחי אדמה גדולים – מגורדים


1 בצל גדול – מגורד


2 גזרים מגורדים


½ חב' פטרוזיליה קצוצה


½ חב' כוסברה קצוצה


½ חב' נענע קצוצה (מי שלא אוהב יכול לוותר)


4 ביצים


מלח לפי הטעם


פלפל שחור גרוס


2 כפות פירורי לחם


2-3 כפות שמן לטיגון



 

הוראות הכנה



בקערה לערבב את כל המצרכים ולתת לתערובת לנוח כ-15 דקות .


 

חשוב:   
לתת לתערובת לנוח להתגבשות ולספיגת טעמים.


במחבת גדולה לחמם היטב את השמן, לשפוך את התערובת, ליישר עם כף ולכסות עם מכסה.


לבשל על חום בינוני – עד שתחתית הפריטטה שחומה, להפוך בזהירות ולבשל עד שגם
הצד השני משחים.

 

יש להקפיד לכסות את הפריטטה בזמן הבישול.


 הצעת הגשה:  אפשר להגיש עם סלט ירקות או כל סלט אחר שאוהבים ובתוספת גבינות.



 

בתיאבון!!!







נכתב על ידי נדיה היבא , 13/6/2012 03:13   בקטגוריות פשטידות, פאי וקישים  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 





387
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , טיולים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לנדיה היבא אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על נדיה היבא ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2024 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)