לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

מי אני?


בבלוג זה נספר על החיים וניתן טיפים מניסיון החיים שלנו. תוכלו לשלוח לכתובת המייל שלנו בעיות ושאלות, אנחנו נפרסם אותן באנונימיות מוחלטת עם הטיפ והעצה שלנו ונענה על כל השאלות :)


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יולי 2012    >>
אבגדהוש
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    




הוסף מסר

7/2012

שאלות ותשובות- 2


השאלה:


אביב וסול היקרות שלום,

קראתי את הבלוג שלכם והוא מגניב באטירוףףף XD

הקטע של העצות איך להתחיל עם בנים וזה ממש עזר לי, נופפתי לבחור שאני אהבתי וכיום אנחנו חברים :)

אבל עכשיו יש לי בעיה חדשה ששכחתם לציין: רציתי לשאול האם לפי דעתכם הפרש גילאים של 8 שנים הוא גדול מדי? הרבה אומרים  שכן ושאני רק בת 16 ועוד לא מבינה כלום, אבל אני מרגישה שזה אמיתי. הוא האחד שלי. בנוסף, הוא גם מלמד אותי הרבה דברים חדשים... ;) מה דעתכם?

 

תודה ולהתראות,

אלמונית :) 


תשובה:


היי אלמונית ! השאלה שאת שואלת באמת נפוצה מאוד בקרב ילדות בגילך ואנחנו ממש שמחות לענות לך עליה.

דבר ראשון שאני רוצה להגיד לך הוא: לאהבה אין גיל !! 

דבר שני שאני רוצה להגיד לך: זה לא הגיל זה התרגיל (;

חחח אבל עזבי את זה, אם את באמת אוהבת אותו וחושבת שגם הוא מרגיש אליך את אותו דבר מה איכפת לך מה אנשים אומרים? תשימי ז*ן על כולם ותהיו ביחד, רק תוודאי לפני שיש לכם את אותם הרצונות וששניכם בשלים לאותם הדברים... כי אם לא אני לא הייתי ממליצה :)

תבדקי גם שאת איתו בגלל שאת אוהבת אותו ולא רק בגלל שהוא גדול וזה מעלה לך את הביטחון/האגו... ותבדקי את אותו דבר גם לגביו.


- סול -


תשובתה של אביב לשאלה: (עפ"י בקשתה של הקוראת החביבה המלכוסע שאביב תהיה יותר דומיננטית בבלוג)


שלום אלמונית, אני, בניגוד לסול, חושבת שאת עדיין צעירה ואין לך מה למהר ללמוד דברים חדשים ממישהו בן 24 ושיש לך את כל החיים בשביל זה ! יש לו רצונות אחרים משלך וניסיון הרבה יותר גדול וארוך משלך, ולכן זה יכול להיות ממש לא לעניין... אבל אם את חושבת שזה כן בסדר ושהוא לא מפעיל עליך לחץ אז לכי על זה, רק תיזהרי ותמיד תיזהרי לא לסמוך עליו יותר מדי :)


- אביב -

 

נכתב על ידי , 8/7/2012 16:29   בקטגוריות אמעי מניעה, קונדום, אהבה ויחסים  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




Avatarכינוי: 

בת: 28

תמונה




קוראים אותי
הבלוג משוייך לקטגוריות: יחסים ואהבה , נוער נוער נוער , דייטינג
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לGaya Nelo אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Gaya Nelo ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)