יוצאת לדרך חדשה מנסה לנהל סוג של יומן בפתח תקופה חדשה בחיי.
|
| 10/2013
תשובות לשאלון השבועי האם את יכולה לקרוא לעצמך חובבת שוקולד? באיזו מידה: נמוכה, בינונית או גבוהה? כן במידה גבוהה מאד
מה סוג השוקולד האהוב עלייך ביותר? אוהבת את כל סוגי השוקולד לפי הסדר הזה: לבן, חלב, מריר וגם מקופלת, ממולא, עם סוכריות קופצות, נוגט ואפילו עם שקדים/אגוזים למרות שזה ממש בתחתית סדר העדיפויות
אילו תוספות את הכי אוהבת עם השוקולד שלך (קרמל, אגוזים, קרם ועוד ועוד ועוד)? מעדיפה בלי שום תוספת אבל אוהבת גם עם קרמל, נוגט, קרם, סוכריות קופצות
איפה אכלת את השוקולד הכי טעים? שווייץ, ברילוצ'ה (ארגנטינה) וסן פרנסיסקו (קליפורניה, ארה"ב)
מה עמדתך לגבי שוקולד מריר? אוהבת כאמור את כל סוגי השוקולד אבל שוקולד מריר לא בראש סדר העדיפויות ובהחלט לא מסכימה עם הקביעה שזהו השוקולד האמיתי היחידי
ה5אם תגדירי שוקולד לבן כשוקולד או לא? בהחלט שוקולד , עדיף לי מכולם!
האם את מעדיפה את השוקולד שלך מוצק או נוזלי? שוקולד מתקבל אצלי בברכה בכל מצב צבירה. נוזלי, מוצק, ממרח....הכל!
האם קינוחים שכוללים שוקולד ינצחו אצלך קינוחים אחרים? פה זה כבר תלוי. עוגות שוקולד בחושות (כמו עוגות יום הולדת) מתקבלות אצלי בברכה אבל קינוחים אחרים כמו מוסים, גלידות, עוגות שכבות של שוקולד וכו יקבלו עדיפות נמוכה על פני קינוחים אחרים כמו עוגות גבינה, קרם ברולה, כל דבר עם מרנג, פאי פירות.... את השוקולד שלי אני מעדיפה שוקולד כשוקולד ולא בתוך קינוח!
אם היית שוקולד איזה סוג של שוקולד היית? שוקולד לבן כמובן, לא בטבלת שוקולד אפילו אלא בגוש בעל צורה בלתי מוגדרת
| |
|