לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה



Avatarכינוי:  xminerva

בת: 29





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
10/2014

כמה פעמים שמעתי " את יותר יפה שלי משקפיים"


וסוף סוף אחרי   בערך 10 שנים שאני כל יוום שמתי משקפיים ךקחתי תא עצמי בידיין והזמנתי עדשות אתמול הם הגיעו אחרי שבוע של ציפיה והאמתי שזה ממששש מאגניב ..הביעיה שצריך כל הזמן לדאוג להם כשהם בעניים וחושבים על זה ואני קצט מתקשה להכניס אותם לעניים לוקח לי בערך 15 דקות .
אני מתעודדת בזה שזה רק הימים הראשונים ובלל זה זה ככה ואני מקווה שבעתיד אני לא הצטרך לבזבז 15 שעה מהחיים שלי בישביל עדשות .
אני מרגישה בן אדם אחר..
תמיד החשבתי את עצמי כבן אדם יחסית יפה אבל עכשיו כשאין לי משהו אל הפרוף אני רמגישה יותר חופשיה..אנשים רואים את העניים שלי .
"היי לא ידעתי שהעניים שלך כחולות ".
"האמתי שהם אפורות אבל לפעמים הם משנות צבע גם לכחול " 

בקיצור ...אני די מתלהבת .
מחר תהיה הפעם הראשונה שאני הלבש עדשות למכללה ,אחרי 3 שנים שהתרגלו לראות אותי עם משקפיים אנשים יראו אותי בלי . אני בתור צופה מהצד היתי חושבת שזה מוזר ודרוש הרגל אבל כמו שאומרים לדברים טובים מתרכלים מהר :) 

 

 

 

 



 

נכתב על ידי xminerva , 21/10/2014 21:07  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




הבלוג משוייך לקטגוריות: צבא , פילוסופיית חיים , האופטימיים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לxminerva אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על xminerva ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)