לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

המיאלומה ואני


לפני כשבועיים גיליתי שחליתי בסרטן מסוג מיאלומה נפוצה, והחלטתי לשתף את תחושותיי והתהליכים שאני עובר בדרך להחלמה.

כינוי: 

בן: 58

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוקטובר 2012    >>
אבגדהוש
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

10/2012


שבוע  לאחר השחרור מבית החולים ההרגשה הפיסית השתפרה  (למעט קצת בחילות )ולשמחתי גם התוצאות של הבדיקות מראות שיפור ושהגוף מגיב טוב לטיפול.לראות את הפרצוף של אורית שהרופאה אומרת את זה ומראה את התשובות היה שווה יותר מהכול.

 

אתמול והיום היום כהרגלי בשבועות האחרונים הגעתי לעוד טיפול עם מצב רוח טוב ובנסיעות גם עם בועז אתמול וגם עם אורית היום אמרתי בחצי הומור אבל זה גם נכון שמאז שהתגלתה אצלי המחלה המון אנשים שאני בקשר יומיומי לא מפסיקים לסמס להתקשר והבונוס זה אנשים שכבר שנים לא הייתי בקשר איתם מתקשרים כאילו אתמול ניתקנו את הטלפון ומדברים ממש בכיף. זה קצת מבאס שזה קורה בעקבות המחלה אבל אפשר גם למצוא במחלה הזאת את הדברים הטובים וזה אחד מהם. רוב האנשים רוצים שאני יעדכן את הבלוג קצת יותר מהר ממה שאני עושה כי ככה הם מעודכנים ,כמות הכניסות לבלוג פשוט מפתיע אותי עם מאות כניסות גם של אנשים שאני לא מכיר ושולחים לי תגובות ישירות אליי (קצת חבל) מבלי לשתף את כולם אז אני כותב היום וגם מקבל המון חיזוקים מכולכם.

מחכה לי שבוע של הפוגה מטיפולים בבית החולים והטיפולים יהיו בבית בו גם פתחתי את המשרד החדש.

זה מדהים לראות את יכולת ההקשבה של הילדים גם שאנו חושבים שהם לא מבינים או לא מקשיבים ,איתי לפני יומיים תפס אותי לשיחה ושאל אותי שאלות לגבי המחלה ועל זה שגילו אותה אצלי בשלב מאוד מתקדם וזאת הוא שומע אותי ואת אורית מדברים בנינו וגם עם אנשים אחרים,אמרתי לו שזה נכון ואז הוא אמר לי שהייתה להם הרצאה על הסרטן בבית הספר ובדרך כלל כאשר מגלים את המחלה בשלב מאוחר אז סיכויי ההחלמה קלושים וזה מאוד מטריד אותו. אחת ההחלטות שלקחנו אני ואורית מהתחלה זה לא להסתיר דבר מהילדים וכמובן שהסברתי לו על המחלה שלי קצת יותר וכמובן היום היה מאוד כיף לספר לו על התשובות מהבדיקות וגם שמהיום אני יעדכן אותו יותר מהתשובות שאני מקבל.

אני יודע שהדרך להחלמה עדיין ארוכה אבל בנתיים עם כל הקשיים המצב רוח עדיין גבוה ואיתי נתן לי את המחמאה הכי טובה  "אבא אני גאה בך על הדרך שאתה מתמודד עם המחלה" אז לפני שהדבש נשפך אני מסיים להיום.

 

את הבלוג הבא אורית ביקשה לכתוב לכן נמתין לה

 

החלטתי לסיים עם שיר שאני והילדים אוהבים לשיר ביחד ברכב בנסיעות אז תיהנו גם אתם

 

 

נכתב על ידי , 17/10/2012 18:23  
10 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



הבלוג משוייך לקטגוריות: 40 פלוס , משפחתי וחיות אחרות , האופטימיים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לרועי~כהן אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על רועי~כהן ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2026 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)