כמו שצפיתי,נגמר,מסתבר שהיא בקושי דיברה איתו ,גם כשהוא התחנן ...ועכשיו הם לא מדברים,יותר נכון,היא פשוט מתעלמת ממנו.
האמת?היא הביאה את זה על עצמה,עכשיו אין לה אף אחד,היא פשוט ניתקה את עצמה מכולם, ועכשיו אין לה למי לפנות,עם מי לדבר,רק נשאר לה להמשיך להראות פרצוף מלא גאווה כי היא לעולם לא נפגעת."מה פתאום ?היא?! היא בכלל לא אהבה אותו"-טוב אז אני יודעת שכן אבל עדיין ,היא הביאה את זה על עצמה..
והוא הולך לפגוע בהרבה אנשים עכשיו,כי מתחשק לו,כי ככה עובדים גברים,כי זה עניין של אגו!
ואם הוא יפגע ב-י' (אחת החברותת הכי הכי הכי הכי טובות שלי),כי זה קרה כבר וזה ידוע מראש שקל לשחק בה,היא אוהבת אותו,היא תיכנע לחיוך שלו בכזאת קלות...וכל מה שישאר לי הוא פשוט לשבת ולהקשיב לה מבולבלת ,מנסה להבין למה?למה הוא עשה לה את זה?
כי כמו שאמרתי -זה כבר קרה.
וש' אומר שיש לו (לא') משהו אלי,ושזה בלתי נמנע ,ושא' אמר ש"הריב בינינו היה טעות איומה"...והאמת היא,אני לא יודעת מה לחשוב,אני כ"כ מבולבלת..בינתיים אני אוציא את עצמי מהסיפור הנוראי הזה..אני?!לא מתערבת!לא נושמת!לא,כלום.
אינלי תאבון אז אני פשוט לא אוכלת,עד שמישהו ישים לב...
בינתיים אני רק שותה קפה ותה..זה הכל,נקווה שזה יוביל לאנשהו...
אוהבת מאוד3>בהצלחה לכולן!!