לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

I'm one of those regular weird people.



Avatarכינוי:  Rhiannon

בת: 28

Skype:  תשאירו את שלכם במסרים 



מצב רוח כרגע:


הבלוגים הקבועים שלי
קוראים אותי

מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ספטמבר 2013    >>
אבגדהוש
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

9/2013

תשובות לשאלון השבועי


האם את יכולה לקרוא לעצמך חובבת שוקולד? באיזו מידה: נמוכה, בינונית או גבוהה?
גבוהה ביותר, גידלו אותי על שוקולד מריר ופסטו.

מה סוג השוקולד האהוב עלייך ביותר?
מריר עם אגוזי לוז.

אילו תוספות את הכי אוהבת עם השוקולד שלך (קרמל, אגוזים, קרם ועוד ועוד ועוד)?
מריר עם אגוזי לוז, ומי שימצא לי קרם אגוזי לוז בלי מוצרי חלב מקבל חבילה של לאקי צ'ארמס!

איפה אכלת את השוקולד הכי טעים?
בבלגיה, דא!

מה עמדתך לגבי שוקולד מריר?
התגלמות אלוהית. המועדף שלי זה בין 60-75 אחוז... עם שקדים בפנים.. פרוסות דקיקות, נומנומנומ

ה5אם תגדירי שוקולד לבן כשוקולד או לא?
זה חמאת קקאו.
וזה איכ.

האם את מעדיפה את השוקולד שלך מוצק או נוזלי?
מוצק!

האם קינוחים שכוללים שוקולד ינצחו אצלך קינוחים אחרים?
ברור!

אם היית שוקולד איזה סוג של שוקולד היית?
קוביות שמנמנות של שוקולד מריר ממולא בקרם אגוזי לוז/בייליס טבעוני...

נכתב על ידי Rhiannon , 30/9/2013 21:59  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




7,744
הבלוג משוייך לקטגוריות: יצירתיות , גאווה , קולנוע
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לRhiannon אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Rhiannon ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2024 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)