לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

אני לא יודעת איך זה ילך, אני רק מקווה לטוב ~לילי בלו


Boring life that make me crazy

כינוי:  לילי בלו

בת: 26

Google: 

תמונה




קוראים אותי

מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    מרץ 2013    >>
אבגדהוש
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      




הוסף מסר

3/2013

תחילת פסח


טוב פסח התחיל כמובן שגמרתי כמעט את כל העבודות ביום הראון שזה9 מתוך 10 חננה שכמותי, היית יבכנס פשצים שזה בנ ינוער שלומדים לטייל ולומדים קשירות וכפיתות חבל ולבנות דברים ולומדים להנהיג וכו'.

יום לפני ישנתי בפנמיה כי זה לא אפשרי לבוא מתל-אביב לירושלים ביום הראשון רק למדנו למדתי את הכפיתות מהר הן היו קלות היו חלק שהסתבכו ועזרתי להם.אני הכרתי שם אנשים ממש נחמדים ולפי דעתי לא היו אמורות לבוא פרחות אבל הן באו כמה ונראה לי שלא  יתנו להן להמשיך אנשים ממש חמודים היו איתי ודיברתי עם חברה שלי לפחות שעתיים וכשחזרנו למחנה מסתבר שכולם ישנו כבר.

מעולם לא אהבתי ככה אנשים הם קיבלו אותי שם כמו בפנימיה ולא כמו בתל אביב ושופטים שם רק לפי היופי.

אני הייתי אחרית על הסלט בערב ועשינו ביום השני אחלה של מחנה והשנה הנושא היה בגין ולליד"ה ובויאר הי את הנין של בגין, נראה לי הוא מזה צחק מי זה והם בנו בימת נאומים בגובה של מטר ואפילו בנו לזה סולם ואשכרה עלו עליה!!!! מי שעשה את זה לפי דעתי גאון הברזתי מכינוס כללי אחד ועליתי על זה זה ממש מגניב, לצערי תפסו אותי ועמדו להעיף אותי אבל למזלי זה היה המורה שלי לשל"J שהוא דווקא אוהב אותי אז לא קרה כלום.

ומה שהיה כיף הוא שעברו שלושה ימים שהתלכלכנו ועשינו שתי מדורות ועוד כמה דברים ןלא התקלחנו אפילו לא פעם אחת אנשים אחרי זה התרחקו מאיתנו באוטובוס ובצדק רואים איזה 8 ילדים נוסעים עושים מורל ומסריחים נשכבים על הרצפה של הרכבת הקלה.

בסוף הטיול חשבתי על נ' ואיך הוא היה מסתדר בטיול וכמובלן שהוא לא כי הוא ילד של אמא שמעולם לא עשה כלום בחיו ומתקלח פעם פעמים ביום ואף פעם לא מתלכלך טוב אני לא מאשימה אותו הוא חי עם שלוש בנות כלחיו הורים גרושים ואח גדול בצבא מאז שהיה בן5 ואז אח שלו עזב את הבית. וכמובן שתי האחיות שלו. דיברתי איתו אתמול הגענו למסקנה שלא נריב יותר אבל גם לא נדבר שהייתי מאוד עצובה מי זה אבל אחר כך דיברנו שוב והגענו למסקנה שאנחנו לא זוכרים ממה הריבים התחילו ואנחנו נמשיך לדבר טוב אני חייבת לסיים ואני מרגישה טוב עם זה שדיברנו ועוד מאט אני אדבר איתו שוב בכדי שנדבר שוב כמו פעם והייתי בסקייטפארק שבתל אביב וקפצתי מהרמפה לקפיצה מעולה ע רולרים ג-א-ו-ו-ה!!

 

נכתב על ידי לילי בלו , 22/3/2013 22:06  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



אתה אני והעולם שעוטף אותנו


אני אוהבת אותך... זה חזק ממני כתבתי לך תקשיב נמאס לי שאתה לפעמים נחמד ולפעמים לא לפעמים אנחנו צוחקים ולפעמים אתה לא רוצה להתקרב אלי תחליט כי לי נמאס לריב, אתה ממש נחמד כשאתה רוצה אתה הבן היחיד שאני מכירה שעושה דברים של בנות ולא מתבייש כי אתה צריך לעשות אותם ואתה שומר על עצמך ממש כמו שאף אחד לא חשב שאפשר וכמעט אף פעם אתה לא מושפע מלחץ חברתי אתה מושפע ממנו רק שמדובר בי אני מסתכלת על הנוף על האורות של העיר ממול וחושבת על שניפגש ביום ראשון ואיך נתנהג, איך נסתכל אחד על השני אם בחרת לדבר ושנהיה ידידים או חברים או שבכלל לא נדבר אחת אם השני אני מפחדת ממש מהאופציה השניה שאני אראה אותך ואחיה איתך יום יום (אני בפנימיה) ואנחנו לא נדבר זה יהיה דבר נורא לפחות עד שארד ממך למרות שאני רוצה להחזיק לך את היד לחבק אותך ושמוע שלוש מילים "אני אוהב אותך" זה קשה יפרידו בנינו אבל רק אחרי שאדע בוודאות אפסיק
נכתב על ידי לילי בלו , 8/3/2013 23:17  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 





5,089
הבלוג משוייך לקטגוריות: סטודנטים , 20 פלוס , פילוסופיית חיים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות ללילי בלו אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על לילי בלו ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)