אני לא יודעת איך זה ילך, אני רק מקווה לטוב ~לילי בלו Boring life that make me crazy |
| 4/2021
קצת רגועה יותר אני קצת שומעת עומר אדם שהרבה זמן לא שמעתי (את השירים השקטים). אני נהנת מזה. היום לא הצלחי ללמוד וראיתי סרט. אני הולכת להתפטר מהעבודה שלי ומצד אחד אני אומרת נו יופי מעולה זה מה שרצית ומצד שני אני אומרת שחבל על הבוסית שלי כי אני מתה עליה. היא כל כך משמחת אותי ואני ממש אוהבת אותה. היא באמת נהדרת אני פשוט מרגישה שהעבודה שלי כבר לא משהו ואני לא מצליחה להרגיע את עצמי וזה מדכא ומשמח והאמת אין לי רגש קבוע. יותר נכון אני באה לעבודה בקצת באסה ואז אומרת טוב הולך לי בסדר אז היום בסדר. אבל קצת נמאס לי מהעבודה בסופר. מה גם, שירדתי קצת בלימודים יותר נכון בכוחות שלי להיות עם עצמי ואני מרגישה שזה קצת לא עובד וקצת לא מצליח לי. אני מרגישה קצת מלוכלכת מכך שאני שומרת סוד ואני רוצה ללכת ולעזוב את זה ולומר די זהו ולפרוש מהעבודה. חבל לי על הבוסית שלי כי אני באמת כל כך מעריכה אותה ואני בהחלט אוהבת אותה. היא מדהימה אותי בטירוף. אני מאוהבת בדרו, הוא הדבר הכי טוב בחיי, הוא חבר אמת ואני כל כך אוהבת אותו רק בגלל שזה הוא ורק בגלל שהוא מדהים אותי ומקסים אותי כל יום מחדש. הוא האהבה הכי גדולה שלי בחיים. הוא עושה אותי שמחה ואני כל כך מאושרת ממנו.
| |
חצי חצי כזה יש לי עכשיו כל מיני דברים. מצד אחד אני גמורה מעייפות ומבינה שאני והשיעור נהיה בצדדים נפרדים. ואני מבינה שאין לא יעזור לי עכשיו להקשיב ואני חייבת לחזור על השיעור הזה שוב. בכלל אני צריכה לעשות לעצמי רשימה של כל מה שאני צריכה להשלים. אני רוצה גם להבין האם אני נרשמת עכשיו לאמירם או אחר כך. אני צריכה לראות כמה אני משיגה עכשיו. אם אני מקבלת 100+ אני לומדת וניגשת לקרוב שזה עוד חודש. ואם לא אז אני נרשמת לקיץ ואז אני אצליח לקבל בוודאות 234. אני קצת רזיתי ואני בכלל שמחה על זה ואני מקווה שאני אמשיך להתמיד בחדר כושר כי זה כיף. אני חושבת שאני גם יכולה להצליח ממש להתמיד בזה. אני הייתי קצת בעננים ועכשיו אני קצת עייפה מאוד. פתאום זה נפל לי הכל. אני רוצה לישון ולנוח. יום שני יום ארוך. אני רוצה כמובן להצליח ואני רוצה גם לעשות עוד דברים. אני צריכה גם לתמלל מלא דברים ואני פשוט גמורה מזה. כי אני יודעת שאני צריכה לעשות את זה ואין לי כוח לעשות את זה. אני עייפה וגמורה ואני רוצה מאוד לישון
| |
קצת מאחור אני מרגישה קצת מאחור וקצת לא מצליחה. אני מרגישה קצת אבודה כי לא התחלתי את השיעורים וגם לא סיכמתי ותכלס אין לי באמת זמן. אני לא מבינה מה המרצה רצה ממני ואני קצת אבודה. אני חושבת שאני צריכה לסיים את הסיכום ואז אני אהיה בטו יותר. קניתי אוטו! ווהווו איזה יופי ואיזה מרגש. אני עוד לא התחלתי בכלל דברים. גם אני עוד לא עיכלתי את עניין האוטו. אני יודעת שאני עוד אהבה ממנו בהמשך אבל כרגע אני עוד באפ ודאון. אני מרגישה שאני חייבת הפסקה ולאחר מכן לשבת כמו שצריך ולסיים גם את הסיכום ובעיקר בעיקר את שיעורי הבית שאני דוחה ולא מצליחה לסיים. בסה"כ אני בסדר קצת מותשת ובעיקר באלי שכבר יגיע הסופ"ש.
| |
|